Nutri Horse Biotin Alga Plus tbl. 1 kg ( 330 tbl. )

Nutri Horse Biotin Alga Plus tbl. 1 kg ( 330 tbl. )

Nutri Horse Biotin Alga Plus tbl. 1 kg ( 330 tbl. )

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nutri Horse Biotin Alga Plus tbl. 1 kg ( 330 tbl. ) - popis produktu

Obsah Nutri Horse Biotin Alga Plus tbl.: Nutri Horse Biotin Alga Plus tbl. 1 kg ( 330 tbl. ) Charakteristika Nutri Horse Biotin Alga Plus tbl.: NutriHorse H 50 Plus je špeciálny biotínový prípravok, ktorý udržuje dobrý stav kože, srsti a rohoviny kopyta. Zinok a meď sú obsiahnuté vo vysoko využiteľnej forme. Sladkovodná riasa rodu Chlorella obsiahnutá v prípravku posilňuje obranyschopnosť organizmu. Tabletová forma umožňuje okamžitý bezstratový príjem účinných látok a má protrahovaný účinok. Zloženie Nutri Horse Biotin Alga Plus tbl.: Biotín, vitamín B6, zinok, meď, DL-metionín, riasa Chlorella. Dávkovanie Nutri Horse Biotin Alga Plus tbl.: Preventívne 0,5tbl/deň na 100kg živ.hmot. tzn. 3tbl./deň na 600kg živ.hmot. Liečebne 3tbl./deň na 100kg živ.hmot. tzn. 6tbl./deň na 600kg živ.hmot.

Špeciálny doplnok Nutri Horse H 50 Plus pre podporu kvality srsti s obsahom biotínu, zinku, DL-metionínu a sladkovodnej riasy Chlorella. Lesklá a zdravá srsť dokresľuje zdravotný stav koňa. Špeciálna kombinácia špecificky účinných látok, ako sú biotín, esenciálna aminokyselina DL-metionín, zinok, meď a sladkovodná riasa Chlorella, zabezpečuje zdravý vývoj a rast kože a srsti koní. Sladkovodná riasa Chlorella navyše posilňuje obranychopnost organizmu a potencuje účinnosť biotinu.Přípravek sa podáva riadne zamiešaný do krmiva. 3-6 tabliet / 600 kg. Zaisťuje zdravý vývoj a rast kože a srsti u koňov Zaisťuje lesklú srsť a zdravý vzhľad Obsahuje biotín, esenciálna aminokyselina DL-metionín, zinok, meď a sladkovodné riasu Chlorellu

Špeciálny biotínový prípravok udržiava dobrý stav kože, srsti a rohoviny kopyta. Zinok a meď sú obsiahnuté vo veľmi dobre využiteľnej organickej forme.

Tento produkt nájdete v skupine Výživové doplnky, patrí značke (bez zařazení), Canvit, NUTRI HORSE, veľkosť je 1kg/cca330tbl, nájdete ho u predajcu Najlekaren.eu.

Produkt Nutri Horse Biotin Alga Plus tbl. 1 kg ( 330 tbl. ) patrí do skupiny produktov Doplnky výživy, je v ponuke značky (bez zařazení), Canvit, NUTRI HORSE, je vyrobený vo veľkosti 1kg/cca330tbl v ponuke e-shopu Najlekaren.eu.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Doplnky stravy, patrí značke (bez zařazení), Canvit, NUTRI HORSE, je vyrobený vo veľkosti 1kg/cca330tbl, nájdete ho v e-shope Najlekaren.eu.

Produkt Nutri Horse Biotin Alga Plus tbl. 1 kg ( 330 tbl. ) označuje EAN kód 8595602511433.

Nutri Horse Biotin Alga Plus tbl. 1 kg ( 330 tbl. ) - parametre produktu

FormaTablety
DruhKone
Počet ks v balení330
PoužitieBiotin
KategóriaVýživové doplnky, Doplnky výživy, Doplnky stravy, Šťavy
Značka(bez zařazení), Canvit, NUTRI HORSE
Veľkosť1kg/cca330tbl
E-shopNajlekaren.eu
EAN8595602511433

Nutri Horse Biotin Alga Plus tbl. 1 kg ( 330 tbl. ) - história ceny a dostupnosti

Nutri Horse Biotin Alga Plus tbl. 1 kg ( 330 tbl. ) - ďalšie zaujímavé produkty

Nutri Horse Biotin Alga Plus tbl. 1 kg ( 330 tbl. ) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?