NUK - Sterilizátor do mikrovlnnej rúry Vario Express Plus Nuk

NUK - Sterilizátor do mikrovlnnej rúry Vario Express Plus Nuk - popis produktu

Sterilizátor fliaš NUK Micro Express Plus:Parný sterilizátor dojčenských fliaš do mikrovlnnej rúry funguje rýchlo a spoľahlivo. Jednoduché použitie aj údržba.Parný sterilizátor na dojčenské fľaše Micro Express Plus ponúka rýchly, jednoduchý a hlavne dôkladný spôsob, ako spoľahlivo vyčistiť dojčenské fľaše a ich príslušenstvo. Sterilizátor sa používa v mikrovlnnej rúre, preto štyri 300 mililitrové fľaše alebo časti prsnej pumpy spoľahlivo vyčistí a vysterilizuje len za 4 minúty (výkon 1000 W) a teda sú takmer ihneď pripravené na ďalšie použitie. Vďaka špeciálnemu držiaku sú dokonale vysušené a vybrať ich môžete priloženými kliešťami, aby ste zabránili ich nechcenej kontaminácii.Kľúčové vlastnostiparný sterilizátor dojčenských fliaš do mikrovlnnej rúryrýchly, spoľahlivý a ľahko použiteľnýkapacita 4 300 mililitrové fľaše so širokým hrdlomproces trvá iba 4 minúty pri výkone mikrovlnnej rúry 1000 Wnízke nároky na rozmery mikrovlnnej rúryzložený iba z troch častíľahká údržba - handričkou alebo v umývačkeRýchlo a jednoduchoParný sterilizátor Nuk sa skladá z iba troch častí, jeho obsluha aj čistenie sú preto veľmi jednoduché. Hodí sa do všetkých klasických mikrovlnných rúr s minimálnou vnútornou výškou 187 mm a vnútornou šírkou a hĺbkou len 280 mm. Jednotlivé časti je možné po skončení sterilizácie utrieť handričkou, alebo umyť v umývačke riadu.

NUK Micro Express Plus, 1 ks, Sterilizátory fliaš a cumlíkov pre deti, Ako získať absolútnu istotu, že fľaštičky a cumlíky pre vaše dieťatko sú naozaj hygienicky čisté? Odpoveďou je sterilizátor fliaš a cumlíkov NUK Micro Express Plus . Funguje na princípe pôsobenia vysokej teploty, čo je spoľahlivý a rokmi preverený spôsob, na ktorý rodičia nedajú dopustiť. Vlastnosti: jednoduché ovládanie rýchly – sterilizuje do pár minút priestorný sterilizuje všetky typy dojčenských fliaš a príslušenstva pre všetky typy mikrovlnných rúr Použitie: Vložte fľaše a cumlíky do sterilizátora. Do určeného miesta sterilizátora vlejte vodu a vložte sterilizátor do mikrovlnnej rúry. Podľa návodu zvoľte optimálny výkon mikrovlnnej rúry, nastavte časovač a zapnite. Sterilizované veci vyberte pomocou klieští.

NUK Sterilizátor do mikrovlnné rúry Micro Express Plus:   Sterilizátor NUK Micro Express Plus efektívne sterilizuje až 4 dojčenské fľaše a doplnky behom 4 minút pri 1000 W. Špecifikácie: Ponúka extra veľkú kapacitu až štyroch 300ml fliaš, vrátane ich príslušenstva (fľaše, nie sú súčasťou sterilizátora) Špeciálna konštrukcia s držiakom fľaše pre úsporu miesta Obsahuje kliešte pre hygienické vybratie sterilizovaných predmetov Jednoduché použitie Proces sterilizácie je testovaný a schválený uznávaným laboratóriom Vhodné pre mikrovlnné rúry s minimálnou vnútornou výškou 187mm a vnútornou šírkou a hĺbkou 280 mm Vhodný pre väčšinu komerčne dostupných dojčenských fliaš a mikrovlnných rúr (500-1000 W)

Sterilizátor do mikrovlnnej rúry Vario Express Plus Nuk. Parný sterilizátor do mikrovlnnej rúry Micro Express Plus NUK až pre štyri fľaše a príslušenstvo, rýchly, účinný a dôkladný. Je ideálny pre každodennú sterilizáciu dojčenských fliaš (okrem PA fliaš) a príslušenstvo, ktoré sú vhodné do mikrovlnnej rúry. Sterilizuje až štyri fľaše a príslušenstvo len za štyri minúty (nastavenie výkonu na 1 000 wattov) s jednoduchou obsluhou. Súčasťou balenia sú kliešte na fľaše pre hygienické vybratie. Pozor na minimálnu potrebnú veľkosť mikrovlnnej rúry. Rozmery: výška cca 18-19 cm, šírka cca 30 cm, hĺbka cca 29-30, obvod cca 83 cm.

Veľmi účinne čistí a sterilizuje dojčenské fľaše a príslušenstvo už za 4 minúty. Vhodné pre väčšinu bežne dostupných dojčenských fliaš i mikrovlniek (500-1000W). Na čistenie a sterilizáciu dojčenských fliaš a príslušenstva.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Doplnky stravy, patrí značke Nuk, je vyrobený vo veľkosti 1 ks, nájdete ho v e-shope AndreaShop.sk, Market24.sk, Alza.sk, Feedo.sk, Notino.sk, Najlekaren.eu a je dizajnovaný unisex.

Produkt NUK - Sterilizátor do mikrovlnnej rúry Vario Express Plus Nuk je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zdravé fľaše od značky Nuk, je vyrobený vo veľkosti 1 ks, nájdete ho u predajcu AndreaShop.sk, Market24.sk, Alza.sk, Feedo.sk, Notino.sk, Najlekaren.eu a je navrhnutý unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Dojčenské fľaše, patrí značke Nuk, veľkosť je 1 ks, nájdete ho u predajcu AndreaShop.sk, Market24.sk, Alza.sk, Feedo.sk, Notino.sk, Najlekaren.eu a je určený unisex.

Produkt NUK - Sterilizátor do mikrovlnnej rúry Vario Express Plus Nuk popisuje EAN kód 4008600260332.

NUK - Sterilizátor do mikrovlnnej rúry Vario Express Plus Nuk - parametre produktu

NUK - Sterilizátor do mikrovlnnej rúry Vario Express Plus Nuk - história ceny a dostupnosti

NUK - Sterilizátor do mikrovlnnej rúry Vario Express Plus Nuk - ďalšie zaujímavé produkty

NUK - Sterilizátor do mikrovlnnej rúry Vario Express Plus Nuk - ako nakúpiť najvýhodnejšie?