Nivea After Sun Moisture 200 ml prípravok po opaľovaní unisex

Nivea After Sun Moisture 200 ml prípravok po opaľovaní unisex

Nivea After Sun Moisture 200 ml prípravok po opaľovaní unisex

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 6,79 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nivea After Sun Moisture 200 ml prípravok po opaľovaní unisex - popis produktu

Sprej po opaľovaní NIVEA After SUN Moisturising Spray 200 ml:Nivea Moisturising After Sun Spray je účinný sprej po opaľovaní, ktorý vašu pokožku po opaľovaní intenzívne schladí a poskytne jej toľko potrebnú dávku hydratácie. Vďaka obsiahnutým výťažkom z aloe vera je pleť po použití výrazne upokojená, hebká a vláčna. Sprej sa veľmi rýchlo vstrebáva a nezanecháva mastný film.Použitie:Aplikujte na pokožku vždy po pobyte na slnku a dôkladne rozotrite.Účinky:Pleť je po použití upokojená, hydratovaná a svieža.Špecifikácia:Objem: 200 mlVýrobok je vhodný pre všetky typy pleti. 

Hydratačný spray po opaľovaní s ľahkým osviežujúcim zložením s obsahom aloe vera pokožku po opaľovaní chladí a upokojuje. Navyše jej pomáha navrátiť stratenú hydratáciu. Aloe vera - chladí a upokojuje pokožku po opálení. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva mastný film.

Osviežujúce ľahké zloženie s bio aloe vera a kyselinou hyalurónovou pokožku po opaľovaní chladí, upokojuje a poskytuje okamžitú úľavu.

Nivea After Sun Moisture Prípravok po opaľovaní 200 ml

Produkt Nivea After Sun Moisture 200 ml prípravok po opaľovaní unisex je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pleťová kozmetika, patrí značke NIVEA, vo veľkosti 200 ML, nájdete ho u predajcu Najlekaren.eu, Alza.sk, MojaLekáreň.sk a je prispôsobený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Prípravky na opaľovanie od značky NIVEA vo veľkosti 200 ML, v ponuke predajcu Najlekaren.eu, Alza.sk, MojaLekáreň.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt Nivea After Sun Moisture 200 ml prípravok po opaľovaní unisex patrí do skupiny produktov Opaľovacie prípravky, patrí pod značku NIVEA, veľkosť je 200 ML, nájdete ho v e-shope Najlekaren.eu, Alza.sk, MojaLekáreň.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt Nivea After Sun Moisture 200 ml prípravok po opaľovaní unisex má priradený EAN kód 4005808804344.

Nivea After Sun Moisture 200 ml prípravok po opaľovaní unisex - parametre produktu

Nivea After Sun Moisture 200 ml prípravok po opaľovaní unisex - história ceny a dostupnosti

Nivea After Sun Moisture 200 ml prípravok po opaľovaní unisex - ďalšie zaujímavé produkty

Nivea After Sun Moisture 200 ml prípravok po opaľovaní unisex - ako nakúpiť najvýhodnejšie?