Nivea Baby Wind & Weather Cream 50 ml denný pleťový krém pre deti na veľmi suchú pleť; na citlivú a podráždenú pleť

Nivea Baby Wind & Weather Cream 50 ml denný pleťový krém pre deti na veľmi suchú pleť; na citlivú a podráždenú pleť

Nivea Baby Wind & Weather Cream 50 ml denný pleťový krém pre deti na veľmi suchú pleť; na citlivú a podráždenú pleť

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 2,80 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nivea Baby Wind & Weather Cream 50 ml denný pleťový krém pre deti na veľmi suchú pleť; na citlivú a podráždenú pleť - popis produktu

Spoľahlivo chráni pred vysušením spôsobeným podráždením vetrom a chladom.NIVEA BABY Ochranný krém proti chladu a vetru neobsahuje vodu, a preto spoľahlivo chráni citlivú detskú pokožku pred chladom a vetrom.Zloženie s nechtíkom lekárskym vytvára na pokožke ochranný film, a pritom neobmedzuje jej prirodzené funkcie.Vďaka obsahu pantenolu, ktorý je známy svojimi upokojujúcimi účinkami, pomáha predchádzať podráždeniu a začervenaniu.Ľahko sa rozotiera, rýchle sa vstrebáva a nezanecháva mastný film.Bezpečná starostlivosť:* Bez konzervantov, alkoholu, farbív a vody.* Obsahuje iba veľmi jemné a šetrné ingrediencie.* Vyvinuté v spolupráci s dermatológmi a pediatrami. * Klinicky a dermatologicky testované a schválené. Rad Nivea Baby je hypoalergénny.

Nivea detský ochranný krém Obsah Nivea baby krém proti chladu: 50ml Charakteristika Nivea baby krém proti chladu: neobsahuje vodu, ktorá prenáša chlad do pokožky chráni citlivú detskú pokožku pred vysúšaním spôsobeným podráždením vetrom a chladom s obsahom výťažku z nechtíka lekárskeho a pantenolu Použitie  Prípravok sa používa podľa potreby po dôkladnej očiste. Pred pobytom v nepriaznivom počasí. Vhodný na bežné pouźitie. Krém sa nanáša priamo na pokožku v rovnomernej vrstve a jemne sa vmasíruje. Príbalový leták Nivea

Nivea Baby, 50 ml, Detská telová starostlivosť pre deti, Prípravok Nivea Baby jemne ošetruje detskú pokožku a dodáva jej potrebnú hydratáciu. Vlastnosti: zvyšuje odolnosť pokožky proti pôsobeniu vonkajších vplyvov chráni detskú pleť pred podráždením zjemňuje a zvláčňuje ľahko sa rozotiera a rýchlo vstrebe obnovuje ochranný film Použitie: Primerané množstvo prípravku jemne vmasírujte do čistej a suchej pokožky a nechajte vstrebať.

Ochranný krém proti chladu a vetru neobsahuje vodu a preto spoľahlivo chráni citlivú detskú pokožku pred chladom, vetrom a vysúšaním.

Šetrné zloženie s nechtíkom lekárskym a panthenolom upokojuje a pomáha predchádzať začervenaniu pokožky.

Nivea Baby Wind & Weather Cream Denný pleťový krém pre deti 50 ml

Produkt Nivea Baby Wind & Weather Cream 50 ml denný pleťový krém pre deti na veľmi suchú pleť; na citlivú a podráždenú pleť patrí do skupiny produktov Pleťové krémy, je v ponuke značky BEIERSDORF AG, NIVEA, vo veľkosti 50 ml v ponuke e-shopu Notino.sk, Najlekaren.eu, Benulekaren.sk, Alza.sk a je určený unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Telové krémy, patrí značke BEIERSDORF AG, NIVEA, je vyrobený vo veľkosti 50 ml, nájdete ho v e-shope Notino.sk, Najlekaren.eu, Benulekaren.sk, Alza.sk a je dizajnovaný unisex.

Produkt Nivea Baby Wind & Weather Cream 50 ml denný pleťový krém pre deti na veľmi suchú pleť; na citlivú a podráždenú pleť je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pleťová kozmetika, patrí značke BEIERSDORF AG, NIVEA, vo veľkosti 50 ml, nájdete ho u predajcu Notino.sk, Najlekaren.eu, Benulekaren.sk, Alza.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt Nivea Baby Wind & Weather Cream 50 ml denný pleťový krém pre deti na veľmi suchú pleť; na citlivú a podráždenú pleť má priradený EAN kód 4005808360734.

Nivea Baby Wind & Weather Cream 50 ml denný pleťový krém pre deti na veľmi suchú pleť; na citlivú a podráždenú pleť - parametre produktu

Nivea Baby Wind & Weather Cream 50 ml denný pleťový krém pre deti na veľmi suchú pleť; na citlivú a podráždenú pleť - história ceny a dostupnosti

Nivea Baby Wind & Weather Cream 50 ml denný pleťový krém pre deti na veľmi suchú pleť; na citlivú a podráždenú pleť - ďalšie zaujímavé produkty

Nivea Baby Wind & Weather Cream 50 ml denný pleťový krém pre deti na veľmi suchú pleť; na citlivú a podráždenú pleť - ako nakúpiť najvýhodnejšie?