Nivea Baby Pure & Sensitive 63 ks čistiace obrúsky pre deti

Nivea Baby Pure & Sensitive 63 ks čistiace obrúsky pre deti - popis produktu

Detské vlhčené obrúsky NIVEA BABY Pure & Sensitive 63 ks: NIVEA BABY Pure & Sensitive čistiace obrúsky sú špeciálnou kozmetickou pomôckou pre mamičky a oteckov pri prebaľovaní bábätiek. Obrúsky sú vyvinuté na čistenie veľmi citlivej detskej pokožky pre deti, ktoré majú sklony k alergiám a vyrážkam. Sú napustené jemným ošetrujúcim mliekom s obsahom jojobového oleja, ktorý jemne čistí pokožku a zanecháva ju jemnú, ošetrenú a upokojenú.Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!Obrúsky sú vybavené špeciálnym Clean & Soft systémom, ktorý zabezpečuje, že štruktúra s jemnými mikrošpongiami obohatená prírodnou bavlnou je k pokožke detí maximálne jemná a šetrná. Pokožka na zadočku detí je každodenným znečisťovaním veľmi namáhaná a často sa na nej vyskytujú vyrážky. Obrúsky veľmi jemne a bezpečne pokožku čistia bez obsahu mydla, alkoholu, parabénov, farbív, parfumácie alebo umelých olejov. Sú vyvinuté v spolupráci dermatológov a pediatrov tak, aby spĺňali najprísnejšie normy na použitie pre pokožku detí. Čistiace obrúsky sú dermatologicky a klinicky testované a schválené. Doprajte vašim najmenším jemnú starostlivosť, ktorá bude mať blahodarné účinky pre ich pokožku.Aktívne látky:Jojobový olej - jemne čistí pokožku a zanecháva ju jemnú, ošetrenú a upokojenú.Clean & Soft systém - zabezpečí, že štruktúra s jemnými mikrošpongiami obohatená prírodnou bavlnou je k pokožke detí maximálne jemná a šetrná.Typ pokožky:Pre veľmi citlivú pokožku detí.Obsah:63 ks

Nivea Baby Pure & Sensitive, 63 ks, Detské vlhčené obrúsky pre deti, Nebojte sa vychutnať si každý spoločný okamih, aj keď sa pri ňom dieťa trebárs ušpiní. So všetkými nečistotami ľahko a rýchlo zatočia obrúsky Nivea Baby Pure & Sensitive. Citlivú detskú pokožku jednoducho a spoľahlivo očistia a zároveň k nej budú dostatočne šetrné a zbytočne ju tak nevysušia ani nepodráždia. Hodiť sa vám budú na okamžité osvieženie a zaistenie hygieny doma aj na cestách. Vlastnosti: ošetruje a čistí detskú pokožku má jemný povrch Zloženie: bez parfumácie Použitie: Obrúskom šetrne očistite pokožku dieťaťa. Používajte podľa potreby. Obrúsky sú určené na jednorazové použitie.

Obrúsky s výťažkami z prírodnej bavlny jemne, ale dôkladne čistia a osviežujú citlivú detskú pokožku.Čistiace vlhčené obrúsky Nivea sú napustené ošetrujúcim mliekom a s obsahom jojobového oleja sú určené špeciálne na čistenie citlivej detskej pokožky a pokožky novorodencov. Neobsahujú parfém, umelé farbivá a oleje. Obrúsky boli vyvinuté v spolupráci s detskými dermatológmi a pediatrami. Dermatologicky testované a schválené.Rad Nivea Baby je hypoalergénny.

NIVEA BABY Čistiace obrúsky PURE&SENSITIVE Obsah NIVEA BABY Čistiace obrúsky PURE&SENSITIVE 63ks Charakteristika NIVEA BABY Čistiace obrúsky PURE&SENSITIVE Detské čistiace obrúsky na citlivú pokožku udržujú prirodzené pH pokožky bez obsahu parfumu, umelých olejov, mydlových prísad a alkoholu Príbalový leták

Čistiace obrúsky Pure & Sensitive sú špeciálne vyvinuté pre čistenie veľmi citlivej detskej pokožky s väčším sklonom k alergiám. Štruktúra s jemnými mikrošpongiami obohatená prírodnou bavlnou je k pokožke zadočka maximálne jemná, ale zároveň ju dôkladne čistí.

Očistite citlivú detskú pokožku jemne a pritom dôkladne. Použite obrúsky obohatené o kombináciu prírodnej bavlny a jojobového oleja: NIVEA BABY Čistiace obrúsky Pure & Sensitive.

Nivea Baby Pure & Sensitive Čistiace obrúsky pre deti 63 ks

Tento produkt nájdete v skupine Pleťová kozmetika, patrí značke BEIERSDORF AG, NIVEA, vo veľkosti 63 ks, nájdete ho u predajcu Pilulka.sk, Drogeriashop.eu, Benulekaren.sk, Eurodrogeria.sk, Notino.sk, Dobrá-Miska.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt Nivea Baby Pure & Sensitive 63 ks čistiace obrúsky pre deti patrí do skupiny produktov Čistenie pleti od značky BEIERSDORF AG, NIVEA, vo veľkosti 63 ks, nájdete ho u predajcu Pilulka.sk, Drogeriashop.eu, Benulekaren.sk, Eurodrogeria.sk, Notino.sk, Dobrá-Miska.sk a je vhodný unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Detská kozmetika, patrí pod značku BEIERSDORF AG, NIVEA, je vyrobený vo veľkosti 63 ks, v ponuke predajcu Pilulka.sk, Drogeriashop.eu, Benulekaren.sk, Eurodrogeria.sk, Notino.sk, Dobrá-Miska.sk a je vhodný unisex.

Produkt Nivea Baby Pure & Sensitive 63 ks čistiace obrúsky pre deti je označený EAN kódom 4005808861446.

Nivea Baby Pure & Sensitive 63 ks čistiace obrúsky pre deti - parametre produktu

Nivea Baby Pure & Sensitive 63 ks čistiace obrúsky pre deti - história ceny a dostupnosti

Nivea Baby Pure & Sensitive 63 ks čistiace obrúsky pre deti - ďalšie zaujímavé produkty

Nivea Baby Pure & Sensitive 63 ks čistiace obrúsky pre deti - ako nakúpiť najvýhodnejšie?