Nestlé Maslové SUŠIENKY (od ukonč. 10. mesiaca) (inov.2021) 1x180 g

Nestlé Maslové SUŠIENKY (od ukonč. 10. mesiaca) (inov.2021) 1x180 g

Nestlé Maslové SUŠIENKY (od ukonč. 10. mesiaca) (inov.2021) 1x180 g

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 3,18 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nestlé Maslové SUŠIENKY (od ukonč. 10. mesiaca) (inov.2021) 1x180 g - popis produktu

Charakteristika: Nestlé Maslové sušienky sú ideálne desiatou pre obdobie, keď dieťatko začína liezť, spoznáva nové tvary a dokáže už jedlo uchopiť do svojich rúk. Pri žuvaní sušienok sa navyše masírujú ďasná, čo podporuje lepšie prerezávanie zúbkov. Naviac sú obohatené o vitamíny a minerálne látky, ktoré sú v tomto období kľúčové pre správny rast a vývoj detského organizmu.​

  • Vhodné pre prvé zúbky ​

  • Tvar sušienok vhodný pre detské ručičky ​

  • Krehká textúra, ktorá sa ľahko rozplýva v ústach​

  • Obohatené o minerálne látky a vitamíny​

  • Zdroj vlákniny​

  • Bez farbív a konzervantov *​

  • Praktický znovu-uzatvárateľné balenie​

Nepoužívajte: U detí do 10.mesiaca. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: Potravina pre deti na priamu konzumáciu. Vhodná ako desiata. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: Pšeničná múka 53,4 %, Cukor, Maslo 16%, Pšeničný škrob, Sušené odtučnené mlieko 3,6%, Med 1,8%, Minerálne látky (uhličitan vápenatý, fosforečnan vápenatý, difosforečnan železitý), Jedlá soľ, Kypriace látky (uhličitany amónne, uhličitany sodné), Vitamíny (B1,B2, B6, niacín, kyselina pantoténová) ,Aróma (vanilín).

Upozornenie: Podávajte sediacemu dieťaťu pod vaším stálym dohľadom. Uchovajte v suchu pri izbovej teplote. Obal so zostávajúcimi sušienkami opätovne starostlivo uzavrite. Otvorený výrobok chráňte pred vlhkom.​V prípade poškodenia obalu výrobok nekonzumujte.

NESTLÉ Junior Maslové sušienky (180g) Obsah: NESTLÉ Junior Maslové sušienky (180g) Charakteristika NESTLÉ Junior Maslové sušienky: Nestlé maslové sušienky je obľúbená detská pochúťka obohatená o vitamíny a minerálne látky, ktoré sú dôležité pre správny rast a vývoj malého organizmu. Sušienky môžete podávať deťom od ukončeného 12. mesiaca. Vlastnosti: - obohatené o vápnik, vitamíny a železo - pre deti od ukončeného 12. mesiaca - praktické balenie na cesty - lahodnú chuť ocení každý malý aj veľký labužník Zloženie: Pšeničná múka 53,4%, cukor, maslo 16%, pšeničný škrob, sušené odstredené mlieko 3,6%, med 1,8%, minerálne látky (uhličitan vápenatý, fosforečnan vápenatý, difosforečnan železitý), jedlá soľ, kypriace látky (uhličitany amónne, uhličitany sodné), vitamíny (B1, B2, B6, niacín, kyselina pantoténová), aróma (vanilín).

Sušienky pre deti NESTLÉ maslové sušienky 180 g:Maslové sušienky Nestlé Junior sú určené pre deti od ukončeného 6. mesiaca. Malé jedákov zasýti, ale zároveň sú ľahko stráviteľné. Navyše obsahujú veľa potrebných látok.Maslové sušienky Nestlé Junior sú určené pre deti od ukončeného 12. mesiaca. Malých jedákov zasýtia, ale zároveň sú ľahko stráviteľné. Už samotným žuvaním si chlapci a dievčatká budú masírovať ďasná. Sušienky navyše obsahujú potrebné vitamíny a minerálne látky. Doprajte teda svojim potomkom chutnú a zdravú desiatu, ktorá je nevyhnutná pre správny rast a vývoj aj fungovanie imunitného systému.Kľúčové vlastnosti Nestlé sušienokZdravé maslové sušienky so sladkou chuťouZasýtia, ale zároveň sú ľahko stráviteľnéVysoký obsah látok pre správny vývoj a rast aj fungovania imunitného systému 

Maslové sušienky, pre deti od ukončeného 10. mesiaca. Praktické znovu-uzatvárateľné balenie.

  • Vhodné pre prvé zúbky.
  • Tvar sušienok vhodný pre detské ručičky.
  • Krehká textúra, ktorá sa ľahko rozplýva v ústach.
  • S obsahom minerálnych látok (železo,vápnik, sodík) a vitamínov (B1, B2, B6, niacín).
  • Zdroj vlákniny.
  • Bez farbív a konzervantov.

Sušienky vhodné pre deti od 1 roka. S obsahom vitamínov a minerálnych látok (železo, vápnik), pre správny rast a vývoj detského organizmu, neobsahujú konzervačné látky ani umelé farbivá. Spôsob použitiamaslové sušienky sú ideálne ako doplnok k raňajkám alebo desiatej. Sú veľmi krehké, je ich možné podávať navlhčené v dojčenskej mliečnej výžive, vode alebo čaji pre dojčatá. Sušienky na bežnú konzumáciu.

Nestlé Máslové Sušienky 180 g Maslové sušienky, pre deti od ukončeného 10. mesiaca.

Tento produkt nájdete v skupine Vitamíny pre deti, vyrába ho značka Nestlé, nájdete ho v e-shope Najlekaren.eu, Benulekaren.sk.

Produkt Nestlé Maslové SUŠIENKY (od ukonč. 10. mesiaca) (inov.2021) 1x180 g patrí do skupiny produktov Ovocné tyčinky, je v ponuke značky Nestlé v ponuke e-shopu Najlekaren.eu, Benulekaren.sk.

Produkt Nestlé Maslové SUŠIENKY (od ukonč. 10. mesiaca) (inov.2021) 1x180 g je označený EAN kódom 8593893734456.

Nestlé Maslové SUŠIENKY (od ukonč. 10. mesiaca) (inov.2021) 1x180 g - parametre produktu

Nestlé Maslové SUŠIENKY (od ukonč. 10. mesiaca) (inov.2021) 1x180 g - história ceny a dostupnosti

Nestlé Maslové SUŠIENKY (od ukonč. 10. mesiaca) (inov.2021) 1x180 g - ďalšie zaujímavé produkty

Nestlé Maslové SUŠIENKY (od ukonč. 10. mesiaca) (inov.2021) 1x180 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?