Nestlé Baby SUŠIENKY (od ukonč. 9. mesiaca) (inov.2021) 1x180 g

Nestlé Baby SUŠIENKY (od ukonč. 9. mesiaca) (inov.2021) 1x180 g

Nestlé Baby SUŠIENKY (od ukonč. 9. mesiaca) (inov.2021) 1x180 g

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 2,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nestlé Baby SUŠIENKY (od ukonč. 9. mesiaca) (inov.2021) 1x180 g - popis produktu

Charakteristika: Nestlé Baby Sušienky sú obohatené vitamínmi a minerálnymi látkami, ktoré sú v tomto období kľúčové pre správny rast a vývoj detského organizmu. Vďaka výbornej chuti sú ideálne ako doplnok k raňajkám alebo desiatej. Oceníte to predovšetkým v období, keď dieťatko začína liezť, poznáva nové tvary a dokáže už jedlo uchopiť do svojich rúk. Pri žuvaní sušienok sa navyše masírujú ďasná, čo pomáha podporovať lepšie prerezávanie zúbkov.

Krehká textúra vhodná pre prvé zúbkyTvar sušienok pre detské ručičkyVápnik pre správny rast a vývin kostíŽelezo pre imunitný systémVitamíny skupiny B pre uvoľnenie energie z potravyPraktický znovu uzatvárateľný obal

Nestlé Baby sušienky sú špeciálne vyvinuté s ohľadom na potreby vašich ratolestí, aby padli do ich ručičiek, mali lahodnú chuť a boli obohatené o vitamíny a minerálne látky, ktoré sú nevyhnutné pre ich správny rast a vývoj. Budú aj praktickou voľbou pre každodenné využitie vhodné nielen na cesty, ale aj kedykoľvek počas dňa ako desiata. 

Nepoužívajte: U detí do 9 mesiacov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: Potravina na priamu konzumáciu, vhodná pre deti od ukončeného 9. mesiaca.Praktická voľba nielen na cesty, ale aj kedykoľvek počas dňa, napríklad ako desiata. Dodržujte doporučené dávkovanie! 

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

NESTLÉ Baby sušienky (180g) Obsah: NESTLÉ Baby sušienky (180g) Charakteristika NESTLÉ Baby sušienky: Tieto sušienky sú ideálnou desiatou pre obdobie, kedy dieťatko začína liezť, spoznáva nové tvary a dokáže už jedlo uchopiť do svojich rúk. Pri žuvaní sušienok sa navyše masírujú ďasná, čo podporuje lepšie prerezávanie zúbkov. Detailné informácie: Nestlé baby sušienky sú určené pre výživu dojčiat od ukončeného 6. mesiaca veku. Sú obohatené o vitamíny, železo a vápnik, ktoré sú v tomto období kľúčové pre správny rast a vývoj detského organizmu. Tieto sušienky sú pre Vaše dieťatko dobre stráviteľné a majú príjemnú mliečnu chuť. Sú vyrábané zo starostlivo vybraných surovín za najprísnejších hygienických podmienok. Neobsahujú vajcia. Balenie obsahuje 32 sušienok. Uchovanie: Sušienky sú balené v znovu uzatvárateľnom vrecku, ktoré zaručuje zachovanie najvyššej možnej hygieny a chuťových kvalít až do podania dieťaťu. Uchovajte v suchu pri izbovej teplote. Zloženie: pšeničná múka, cukor, rastlinný olej, sušené odtučnené mlieko, kypriace látky (hydrogénuhličitan amónny, hydrogénuhličitan sodný), mliečne bielkoviny, sladový výťažok z jačmeňa, minerálne látky (difosforečnan železitý, fosforečnan vápenatý), jedlá soľ, vitamíny (niacín, kyselina pantoténová, vitamín B1, B2, B6, emulgátor (sójový lecitín), arómy. Priemerné nutričné ​​hodnoty v 100 g výrobku: energetická hodnota 1779 kJ (422 kCal), bielkoviny 10,4 g, sacharidy 72,1 g, tuky 9,8 g, vláknina 1,7 g, vitamíny a minerálne látky viď etiketa.

Sušienky pre deti NESTLÉ Baby sušienky 180 g:Nestlé Baby sušienky sú určené pre deti od ukončeného 6. mesiaca. Malé jedákov zasýti, ale zároveň sú ľahko stráviteľné. Navyše obsahujú veľa potrebných látok.Nestlé Baby sušienky sú určené pre deti od ukončeného 6. mesiaca. Malých jedákov zasýtia, ale zároveň sú ľahko stráviteľné. Už samotným žuvaním si chlapci a dievčatká budú masírovať ďasná. Tieto veľmi populárne sušienky navyše obsahujú potrebné vitamíny a minerálne látky. Doprajte teda svojim potomkov chutnú a zdravú desiatu, ktorá je nevyhnutná pre správny rast a vývoj aj fungovanie imunitného systému.Kľúčové vlastnosti Nestlé baby sušienokZdravé maslové sušienky so sladkou chuťouZasýtia, ale zároveň sú ľahko stráviteľnéVysoký obsah látok pre správny vývoj a rast aj fungovanie imunitného systémuSušienky neobsahujú vajcia 

Sušienky vhodné pre deti od ukončeného 9. Mesiaca života. Obsahujú aj vitamíny a minerálne látky, ktoré sú nevyhnutné pre správny rast a vývoj detského organizmu, neobsahujú vajcia, pri ich žuvaní sa masírujú ďasná, čo podporuje lepšie prerezávanie zúbkov. Spôsob použitia určené na priamu konzumáciu. Sušienky je možné podávať navlhčené v dojčenskej mliečnej výžive, vode alebo čaji.

Sušienky vhodné pre deti od ukončeného 9. mesiaca. Praktický znovu uzatvárateľný obal. 

  • Krehká textúra vhodná pre prvé zúbky.
  • Tvar sušienok - medvedík, pre detské ručičky.
  • Vápnik pre správny rast a vývin kostí.
  • Železo pre imunitný systém.
  • Vitamíny skupiny B pre uvoľnenie energie z potravy.

Tento produkt nájdete v skupine Detská výživa, je v ponuke značky Nestlé v ponuke e-shopu Benulekaren.sk.

Produkt Nestlé Baby SUŠIENKY (od ukonč. 9. mesiaca) (inov.2021) 1x180 g patrí do skupiny produktov Vitamíny pre deti, vyrába ho značka Nestlé, nájdete ho v e-shope Benulekaren.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Detské nápoje od značky Nestlé, nájdete ho u predajcu Benulekaren.sk.

Produkt Nestlé Baby SUŠIENKY (od ukonč. 9. mesiaca) (inov.2021) 1x180 g má priradený EAN kód 8000300278149.

Nestlé Baby SUŠIENKY (od ukonč. 9. mesiaca) (inov.2021) 1x180 g - parametre produktu

Nestlé Baby SUŠIENKY (od ukonč. 9. mesiaca) (inov.2021) 1x180 g - história ceny a dostupnosti

Nestlé Baby SUŠIENKY (od ukonč. 9. mesiaca) (inov.2021) 1x180 g - ďalšie zaujímavé produkty

Nestlé Baby SUŠIENKY (od ukonč. 9. mesiaca) (inov.2021) 1x180 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?