Najviac produktov si môžete vyberať spomedzi materiálov nerez, Nerezová oceľ, Plast, nehrdzavejúca oceľ, drevo, Kov, Sandvik 12C27, 440A Stainless Steel, Sandvik 12C27 Stainless Steel, PVC, Dub, tíkové drevo a recyklované drevo. Všetky materiály
Nožnice na hydinu uľahčia porciovanie surové, pečené i grilované hydiny. Nožnice na hydinu spoľahlivo strihajú kožu, mäso i kosti. Praktický uzamykací systém je ovládateľný jednou rukou
Klasické nožnice s asymetrickými úchytmi. Nožnice univerzálne poslúžia v domácnosti, v kuchyni, pri šití ... | Materiál: nerezová oceľ
Lopatka nerezová tortová - krájač. Lopatka tortová - krájač s možnosťou zavesenia. | Materiál: nerez. Rozmery: max. Š. 6,5
Krájač na pizzu zabezpečí, že kúsky pizze budú dokonale rozkrojené. Krájač je vyrobený z nereze. | | rozmer: 20,5x7,5x1,5cm |
Stroj na pyré ľahko pripraví paradajky, zeleninu na omáčku, hustú omáčku,... Materiál: vysokokvalitná nehrdzavejúca oceľ, drevo. Dobre drží na hrnci. Možnosť zavesenia. Jednoduchá údržba. Rozmery: š. 20 cm, d. 39 cm. Nerezový pasírovač - Vytvárajte hladké pyré a omáčky
Súprava príborov Orion Steakový, nerez/drevo 6 ks:Príbory sú dôležitou súčasťou každého stolovania. Sada príborov ORION spestrí každé prestieranie, je vhodná na bežné aj slávnostné príležitosti. Strieborné jedálenské príbory patria medzi bežné doplnky každej
Nerezový lis na brambory pro lisování vařených brambor na přípravu bramborových těst. Můžete ho využít také pro odšťavování citrusů, rajčat,... Materiál: masivní kvalitní nerez. Rozměry: d. 30 cm, š. 10 cm, pr. otvorů 3 mm. Snadná údržba - možnost snadného
Strúhadlo Strúhadlo nerez 4 hrany TETA:Osvedčené ručné strúhadlo ORION vám uľahčí každodenné práce vo vašej kuchyni. Oceníte jeho praktické rozmery a jednoduché zaobchádzanie. Vďaka 4 nadstavcom spracuje viac druhov potravín. Multifunkčné strúhadlo ORION bude vaším
Nerezová/plastová nakladacia nádoba 4 l Nádoba na marinovanie a nakladanie vám pomôže pripraviť utopence, mreny, ale aj mäso na grilovanie. Vďaka pružinovému viečku nádoby môžete nakladané potraviny pevne stlačiť. Znížite potrebu oleja, marinády a nálevu, chute mäsa,