Nerezová vákuová termoska ESBIT® ISO1000ML #51017

Nerezová vákuová termoska ESBIT® ISO1000ML #51017

Nerezová vákuová termoska ESBIT® ISO1000ML #51017

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 30,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nerezová vákuová termoska ESBIT® ISO1000ML - popis produktu

Nerezová vákuová termoska ESBIT® ISO1000ML

Vakuová termoska Esbit ISO1000ML je dvou-stěnná termolahev. Je určena pro outdoorové použití, má matnou povrchovou úpravu a skvělý nezaměnitelný vzhled, vypadá dobře ve městě i v přírodě. Je jedno kam a jak daleko jdete, tato termoska Vám pohodlně zajistí dostatek horkého či dobře vychlazeného nápoje.

Lahev je vyrobena z velmi kvalitní nerezové oceli.

Termoska má dvojitou stěnu a mezi jednotlivými stěnami je vzduchoprázdno pro udržení stálé požadované teploty nápoje v lahvi (udrží nápoje horké nebo naopak studené).

Lahev pojme až 1 litr tekutiny.

Termoska je téměř nerozbitná, protože nemá typický skleněný vnitřek.

Víčko lahve lze využít jako hrnek, je šroubovací a ukrývá ještě jeden menší plastový šálek.

Hrdlo lahve je široké. Lze jej otevřít buď celé odšroubováním, nebo stlačením prostředku víka umožnit nalévání nápoje z lahve.

Dodávaný je také náhradní uzávěr, který také lze otevřít úplným odšroubováním nebo pootočením uzávěru umožnit nalé

Termoska Esbit - Termoska, 1 l, nerez:Horúci čaj po celodennej túre alebo ľadovú limonádu aj po mnohých sparných hodinách na kúpalisku? S termoskou Esbit môžete mať oboje. Precízne spracovanie z nehrdzavejúcej ocele aj dokonalé vákuum v stenách termosky zaručuje stabilnú teplotu ako teplých, tak aj studených nápojov až 24 hodín. Termoska je vybavená uzáverom s funkciou nalievania. Stláčacie tlačidlo umožňuje jej rýchle uzatváranie aj ľahké čistenie. Veľmi malá váha a kompaktný tvar robia z čiernej termosky Esbit spoľahlivého spoločníka aj v náročných podmienkach. Súčasťou sú dve šálky na pitie a praktický druhý uzáver.Kľúčové vlastnosti termosky Esbit s antikorovým povrchomTermoska je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele vysokej akostiVeľmi dobrá schopnosť zachovať stabilnú teplotu nápojaUzáver s funkciou nalievaniaJednoduché čistenie uzáveruTermoska Esbit má elegantný antikorový povrchSúčasťou sú dve šálky na pitieBPA freeHmotnosť:537 gZachovanie teploty (98 °C teplota plnenia, 20 °C okolité prostredie):po 6 hodinách ~ 85 °Cpo 12 hodinách ~ 75 °Cpo 24 hodinách ~ 60 °C

Nerezová termoska Esbit 1.0 L ISO1000ML Vonkajšia strana termosky je v klasickej nerez farbe. Ako jediná termoska v nerez farbe na trhu má v cene 2 hrnčeky a 2 uzávery - jeden klasický skrutkovacie a druhý rýchlouzatváracie iba na stlačenie gombíka. Termoska je vyrobená tak, aby manipulácia s ňou bola čo najjednoduchšie. Vnútorná vrstva termosky je pokrytý tenkou vrstvou striebra, ktorá zlepšuje izolačné vlastnosti, zároveň pôsobí antibakteriálne a zabraňuje usadzovaniu kalu. Pre maximálne využitie vlastností termosky odporúčame pred použitím: ak chcete dať do termosky horúcej pitie, pred použitím ju nahrejte teplou vodou po dobu asi 4 minút, potom vylejte vodu a nalejte tekutinu obdobne postupujte v prípade studených nápojov (vlejte studenú vodu / 4 min.) Všetky termosky majú rovnaký priemer, zmena je len vo výške. Veľkosť: 1,0 l Váha: 537 g Outdoor vybavenie » Termosky » Nerezová termoska Esbit 1.0 L ISO1000ML

Produkt Nerezová vákuová termoska ESBIT® ISO1000ML #51017 má EAN kód 4260149870575.

Nerezová vákuová termoska ESBIT® ISO1000ML - parametre produktu

IntrastatTermosky-0,50-96170019
KategóriaTermosky
EAN4260149870575

Nerezová vákuová termoska ESBIT® ISO1000ML - história ceny a dostupnosti

Nerezová vákuová termoska ESBIT® ISO1000ML - ďalšie zaujímavé produkty

Nerezová vákuová termoska ESBIT® ISO1000ML - ako nakúpiť najvýhodnejšie?