Nastaviteľné opierky rúk pre kancelársku stoličku BIRMINGHAM

Nastaviteľné opierky rúk pre kancelársku stoličku BIRMINGHAM

Nastaviteľné opierky rúk pre kancelársku stoličku BIRMINGHAM

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nastaviteľné opierky rúk pre kancelársku stoličku BIRMINGHAM - popis produktu

Praktické opierky rúk pre kancelársku stoličku BIRMINGHAM. Opierky rúk sú nastaviteľné v štyroch smeroch, aby podporili ergonomickú polohu sedenia počas vášho pracovného dňa. Doplňte svoju kancelársku stoličku o tieto čierne opierky rúk, ktoré možno nastaviť do výšky, šírky, hĺbky a uhla sklonu! Opierky rúk poskytujú dodatočnú oporu vašim rukám a prispievajú k zdravšej a ergonomickejšej polohe tela počas sedenia pri práci. Vďaka mnohým rôznym nastaveniam si môžete opierky rúk veľmi ľahko prispôsobiť vášmu telu a pracovnému prostrediu. Chcete vytvoriť ergonomickejšie pracovisko? Doplňte si pracovisko s našim ergonomickým príslušenstvom, ako sú opierka na nohy, podpora predlaktia, ergonomická myš atď.

Produkt Nastaviteľné opierky rúk pre kancelársku stoličku BIRMINGHAM patrí do skupiny produktov Kancelárske stoličky, nájdete ho v e-shope AJprodukty.sk.

Nastaviteľné opierky rúk pre kancelársku stoličku BIRMINGHAM - parametre produktu

Nastaviteľné opierky rúk pre kancelársku stoličku BIRMINGHAM - história ceny a dostupnosti

Nastaviteľné opierky rúk pre kancelársku stoličku BIRMINGHAM - ďalšie zaujímavé produkty

Nastaviteľné opierky rúk pre kancelársku stoličku BIRMINGHAM - ako nakúpiť najvýhodnejšie?