Najčastejšie značky, ktoré majú v ponuke tieto produkty zahŕňajú NUTREND, GymBeam, eTabletka, Klarstein, Tescoma, Sencor, Kinekus, Manu tea, ORION, Kompava, KOMPAVA spol. s.r.o., R&B, Sunar, Ikar, Slovart, HiPP, QUOKKA, Chilly's Bottles, Sonnentor, Vialli Design, Fresubin, Nutricia, N. V. Nutricia, Zoetermeer, Penco a MyProtein. Všetky značky
Špaldová múka hrubá - varenie bez nej si už nevieme predstaviť. Špaldová múka hrubá sa od klasickej pšeničnej líší predovšetkým svojou typickou orieškovou vôňou a chuťou. Výborne sa s ňou zahusťujú polievky , omáčky i zmesi na placky či fašírky. Dodajte svojmu pečivu
Biela biomúka na sviatočné pečenie. Pre bežné pečenie doporučujeme používať PROBIO múku chlebovú a celozrnnú, ktorá obsahuje mnoho vlákniny. Špaldová múka polohrubá je vhodná k príprave liatých ciest, na bábovky, perníky makovníky a bublaniny. Je vhodná na trené a
Bioharmonie Celozrnná múka jačmenná (jemne mletá) 1000 g | | Jačmennú múku možno použiť na varenie a pečenie vo forme prímesi (cca 20%) do bežnej múky na zľahčenie a cesta, do knedlíkov, závariek, omáčok, pudingov a krémov. Zvyšuje vláčnosť ciest. | | Zloženie: celozrnná múka
Bioharmonie čirokové múka hladká BIO 450 g | | Táto odolná a silná plodina vám spestrí jedálniček. Vedeli ste, že bielkoviny ciroku sa svojím zložením približujú kvalite živočíšne bielkoviny? Navyše vraj pôsobí protizápalovo a ako antioxidant. Chutiť vám bude najlepšie v
Bioharmonie Špaldová múka biela hladká 1000 g | | Jemne mletá biela múka v bio kvalite. Vhodná na všetky druhy pečenia, prípravu palaciniek, vianočiek, mazancov alebo na zahustenie polievok a omáčok. Múky BIOHARMONIE sú vyrábané v bio mlyne v malých šaržiach tak, aby sa k
Bioharmonie Chlebová múka ražná 1000 g | | Pre ľahšie pečenie vášho domáceho chleba vám prinášame chlebové bio múky. Chlebová múka má v porovnaní s klasickou múkou tmavšiu farbu a hrubšiu štruktúru, tak aby viazala viac vody a cesta z nej tak bola tažnější. Je vhodná na
Celozrnná múka je plnohodnotná múka z celých zrn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v obale a v klíčku zrna. Celozrnná ražná múka je vhodná k príprave tradičného chlebového kvásku a na pečenie chleba