Naparovač odevov Tefal Pro Style One IT2460E0

Naparovač odevov Tefal Pro Style One IT2460E0

Naparovač odevov Tefal Pro Style One IT2460E0

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Naparovač odevov Tefal Pro Style One IT2460E0 - popis produktu

Naparovač odevov Tefal IT2460E0 Pro Style One:Select brand: ÚvodHlavné informácieGalériaTechnická špecifikáciaNaparovač odevov Tefal IT2460E0 Pro Style OneZaobstarajte si domov naparovač odevov Tefal Pro Style One a užívajte si perfektné výsledky ako z čistiarne. Tento naparovač je veľmi kompaktný a jeho nahriatie trvá iba 45 sekúnd, takže nevadí či ste v časovom zhone, alebo sa nikam neponáhľate. Vďaka nádobke na vodu, ktorú je možné počas naparovania dopĺňať, sa skvele hodí aj na intenzívnejšie naparovanie. Tefal Pro Style One možno použiť nielen na vaše oblečenie, ale náramne sa hodí na dezinfekciu a osvieženie záclon, prestieradiel alebo na čalúnenie. Zaobstarajte si naparovač a ušetrite nielen svoj čas, ale aj energiu.Naparovač oblečenia Tefal IT2460E0 Pro Style OneKovová hlavica naparovača Tefal IT2460E0 Pro Style One vám pomôže sa zbaviť záhybov ľahko a rýchlo.Precízne odstránenie záhybovVďaka silnému výstupu pary hravo zlikvidujete až 99,9 % baktérií a zárodkov. Naparovač Tefal tiež odstráni zápach a osvieži vaše oblečenie.Osvieženie a dezinfekcia odevov a látokPonáhľate sa? Pre naparovač oblečenia Tefal IT2460E0 Pro Style One to nie je problém, pretože jeho nahriatie trvá iba 45 sekúnd. Bez starostí tak zvládnete rýchlo pripraviť vaše odevy pred odchodom do práce alebo školy.Pripravený počas chvíleJednoduché používanieNaparovač oblečenia Tefal sa jednoducho používaNaparovač oblečenia Tefal IT2460E0 Pro Style One disponuje nádobkou na vodu s objemom 1,5 l s možnosťou neustáleho doplňovania, vďaka čomu môžete intenzívne naparovať vaše odevy až po dobu 40 minút.Osvieži vaše oblečenieOsvieži vaše oblečenieVďaka vysokému príkonu a výstupu pary na úrovni 37 gramov za minútu si môžete byť istí, že para prenikne hlboko do vnútra látky a oblečenia bude nielen osviežené, ale aj dezinfikované.Prispôsobený na každý typ látkyNaparovač prispôsobený na každý typ látkyAby ste vždy dosiahli skvelé výsledky, disponuje naparovač Tefal IT2460E0 Pro Style One 2 úrovňami výkonu. Vďaka tomu odstránite záhyby zo všetkých druhov látok, aj z tých najjemnejších.Kefka na látku a rukavice sú súčasťou baleniaKefka na látku a rukavice sú súčasťou baleniaAk sa potrebujete zbaviť záhybov pri silných a nepoddajných látkach, príde vám vhodná špeciálna kefka na látku, ktorá zaistí lepší prienik pary.15 rokov opraviteľný produkt15 rokov opraviteľný produktVýrobky značky Tefal sú vysoko kvalitné. Pokiaľ sa s Vaším výrobkom predsa len niečo stane, výrobca garantuje opraviteľnosť po dobu 15 rokov. Viac informácií nájdete tu. Ďalšie obrázky »Technická špecifikáciaPríkon: 1 800 WVýstup pary: Až 37 g/minObjem zásobníka na vodu: 1,5 lČas zahrievania: 45 sekúndRozmery: 495 × 305 × 1 670 mmHmotnosť: 4,2 kgFarba: Modrá a tyrkysováFunkcieZvislé naparovanie: ÁNODezinfekcia: ÁNOKontrolka pripravenosti pary: ÁNO

Jednoduché naparovanie odevov na profesionálnej úrovni S naparovačom odevov Tefal Pro Style One si budete môcť užívať vyžehlené a hladké odevy s kompletným pohodlím domácej starostlivosti o odevy. Tento vysoko účinný naparovač je vhodný na úpravy na poslednú chvíľu aj na intenzívne naparovanie a výrazne šetrí čas vďaka tomu, že sa spustí už za 45 sekúnd. Vďaka rôznym praktickým funkciám sa naparovač odevov Pro Style One dokonale hodí na každodenné používanie na všetkých druhoch látok, a to vrátane tých najjemnejších. Profesionálne výsledky z domova Jedinečná patentovaná vertikálna opora s dvojnásobným odstraňovaním záhybov umožňuje naparovanie jednou rukou, ktoré už nemôže byť jednoduchšie, aby ste mohli počas chvíľky vyzerať dokonale. Šetrí čas Veľká kovová hlavica so špičkou zaisťuje dokonale vyváženú účinnosť a precízne žehlenie s optimálnym rozptylom pary pre rýchle výsledky a špeciálnym dizajnom pre úpravu ťažko dostupných častí oblečenia. Odstraňovanie záhybov Príkon 1800W spolu s nepretržitou dodávkou pary s parným rázom 35 g/min. ponúka hlboký prienik cez vlákna látky pre osvieženie a dezinfekciu všetkých druhov oblečenia. Rýchla tvorba pary Vďaka rýchlemu 45-sekundovému zahriatiu je pripravený vždy, keď ho potrebujete, aby ste boli v okamihu dokonale pripravení na odchod. Na každý typ látky 2 úrovne výstupu pary pre dokonalé odstránenie záhybov zo všetkých druhov látok, dokonca aj z tých najjemnejších. Jednoduché používanie Nádržka na vodu s objemom 1,5 l má možnosť nepretržitého doplňovania vody na naparovanie po dobu až 40 minút.

Naparovač odevov s extra veľkou naparovacou hlavicou, vyrobenou z kovu, pre vysokú presnosť. Výkon 1800 W a kontinuálny výstup pary 37 g za minútu pre účinné naparovanie. Rýchle zahrievanie za 45 sekúnd. Odnímateľná nádržka na vodu s objemom 1,5 l.

NAPAROVAČ ODEVOV . NAPAROVAČ ODEVOV TEFAL PROSTYLE ONE – PRE RÝCHLE A ÚČINNÉ VYŽEHLENIE NA POSLEDNÚ CHVÍĽU . Stojanový naparovač odevov Tefal Pro Style One narovnáva a ľahko odstraňuje záhyby zo všetkých druhov látok. Tento

Tento produkt nájdete v skupine Naparovače odevov, vyrába ho značka Tefal, nájdete ho v e-shope Alza.sk, Planeo.sk.

Produkt Naparovač odevov Tefal Pro Style One IT2460E0 je označený EAN kódom 3121040076286.

Naparovač odevov Tefal Pro Style One IT2460E0 - parametre produktu

Naparovač odevov Tefal Pro Style One IT2460E0 - história ceny a dostupnosti

Naparovač odevov Tefal Pro Style One IT2460E0 - ďalšie zaujímavé produkty

Naparovač odevov Tefal Pro Style One IT2460E0 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?