Multifunkčný skrutkovač a sada náradia

Multifunkčný skrutkovač a sada náradia

Multifunkčný skrutkovač a sada náradia

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Multifunkčný skrutkovač a sada náradia - popis produktu

Multifunkčný skrutkovač a sada náradiaDobrá vec pre všetky vonkajšie výlety na opravu malých bicyklov alebo kempingového vybavenia s LED svetlom, rýchlohákom a otváračom na fľaše. Naozaj pekný darček pre každého aktívneho muža.Vlastnosti:sada skrutkovacích bitovs adaptérom bitov (možno použiť pod  uhlom 90 stupňov alebo 180 stupňov)plochá hlava a skrutkovač Philips bit malé a veľké skrutkovacie bity10 mm kľúč na základni z nehrdzavejúcej oceledva typy šesťhranných výkyvných rúkrýchly hákLED lampa ( batéria CR927 3V súčasťou balenia)otvárač na fľašekarabína materiál: kov + plast farba: čierna ako na obrázkumini, praktický, prenosnýdobrá vec pre všetky vonkajšie výlety na opravu malých bicyklov alebo táborového vybaveniapekný darček pre každého aktívneho muža 

Produkt Multifunkčný skrutkovač a sada náradia patrí do skupiny produktov Sady náradia, v ponuke predajcu Darcekyukatky.eu.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Multifunkčné náradie, nájdete ho u predajcu Darcekyukatky.eu.

Multifunkčný skrutkovač a sada náradia - parametre produktu

Multifunkčný skrutkovač a sada náradia - história ceny a dostupnosti

Multifunkčný skrutkovač a sada náradia - ďalšie zaujímavé produkty

Multifunkčný skrutkovač a sada náradia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?