MOSKITO Guard repelentný sprej 75 ml

MOSKITO Guard repelentný sprej 75 ml

MOSKITO Guard repelentný sprej 75 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 12,79 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

MOSKITO Guard repelentný sprej 75 ml - popis produktu

Charakteristika: Insekticídny repelent, s príjemnou vôňou, nemastný, vodeodolný, vhodný na použitie aj počas tehotenstva a pre deti od 2 rokov. Až 8-hodinové poskytnutie ochrany preukázala kombinácia Pikaridinu a vodeodolného činidla (počas testovania na komároch tigrovaných). Účinok repelentu je okamžite po jeho nanesení. Vedľajšie účinky nie sú známe. Odpodzuje komáre, kliešte, mušky, blchy. Nepoužívajte: U detí do 2 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom. Spôsob použitia: Pred použitím pretrepte. Aplikujte rovnomerne na všetku nechránenú (obnaženú) pokožku. Nestriekajte priamo na tvár. Nenaste na dlane a rozotrite po celej pokožke, vyhýbajte sa kontaktu s perami a očami. Opakovane nanášajte na tvár a telo každých 8 hodín bez prekročenia: 2 aplikácií za deň u užívateľov vo veku 24 mesiacov až 12 rokov 3 aplikácií za deň u užívateľov vo veku od 12 rokov a u tehotných žien.Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie! 

Je vedecky dokázané, že repelent Moskito Guard poskytuje účinnú ochranu pred bodavo-cicavým hmyzom z celého sveta, ako sú komáre, kliešte prenášajúce rôzne ochorenia (napr. horúcku Chikunguya, horúčku Dengue, Japonskú encefalitidu, Lymskú boreliózu, kliešťovú encefalitídu, žltú zimnicu, vírus Zika). Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) a smernice Úradu verejného zdravotníctva v Anglicku ohľadne prevencie malárie v Spojenom kráľovstve uvádzajú, že 20% Pikaridinu (tiež známeho ako Ikaridín alebo Saltidín) demonštruje vynikajúce, a často lepšie repelentné vlastnosti, v porovnaní s vlastnosťami štandardného DEET.  

Insekticídny repelent, s príjemnou vôňou, nemastný, vodeodolný, vhodný na použitie aj počas tehotenstva a pre deti od 2 rokov. Až 8-hodinové poskytnutie ochrany preukázala kombinácia Pikaridinu a vodeodolného činidla (počas testovania na komároch tigrovaných). Účinok repelentu je okamžite po jeho nanesení. Vedľajšie účinky nie sú známe.

Produkt MOSKITO Guard repelentný sprej 75 ml patrí do skupiny produktov Spreje proti hmyzu, vyrába ho značka DAKEM S.A., Moskito Guard, Moskyto, Vivax Pahramceuticals, nájdete ho v e-shope Benulekaren.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk.

Produkt MOSKITO Guard repelentný sprej 75 ml má priradený EAN kód 8588003721679.

MOSKITO Guard repelentný sprej 75 ml - parametre produktu

MOSKITO Guard repelentný sprej 75 ml - história ceny a dostupnosti

MOSKITO Guard repelentný sprej 75 ml - ďalšie zaujímavé produkty

MOSKITO Guard repelentný sprej 75 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?