Digestor komínový Mora OK 623 X

Digestor komínový Mora OK 623 X

Digestor komínový Mora OK 623 X

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 84,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Digestor komínový Mora OK 623 X - popis produktu

Digestor MORA OK 623 X:Komínový digestor MORA OK 623 X s elegantným moderným vyhotovením je praktickým pomocníkom do každej kuchyne, ktorý zamedzí šíreniu pachov vzniknutých pri varení. Disponuje 3 rýchlosťami výkonu, ktoré si môžete zvoliť presne podľa potreby a intenzity varenia. Digestor je vybavený tukovými hliníkovými filtrami, ktoré je možné umývať v umývačke riadu, a tým ich udržiavať v perfektnom stave. Digestor je možné používať aj na vnútornú cirkuláciu vzduchu, keď sa vzduch prefiltruje cez uhlíkové filtre a vracia sa späť do miestnosti. Odsávač MORA OK 623 X sa v každom prípade precízne postará o odstránenie mastnoty a pachov v priebehu varenia.Kľúčové vlastnosti digestora Mora OK 623 XKomínový digestor s elegantným vyhotovenímDokonale odstráni mastnotu a pachy vzniknuté pri vareníMORA OK 623 X s 3 rýchlosťami výkonuTukové umývateľné hliníkové filtreMožnosť použitia na vnútornú cirkuláciu vzduchuLED osvetlenieJednoduchá obsluha pomocou tlačidlového ovládaniaFarebné vyhotovenie: nerezovéJednoduchá obsluha aj LED osvetlenieDigestor ponúka veľmi jednoduchú obsluhu pomocou tlačidlového ovládania. Varnú plochu dokonale osvieti LED osvetlenie, a vy budete perfektne vidieť na pripravovaný pokrm. Digestor MORA s maximálnym výkonom 395 m3/h sa stane nepostrádateľným pomocníkom vo vašej domácnosti.            Hmotnosť:5,6 kg

Komínový odsávač Komínový odsávač MORA OK 623 X v šírke 60 cm, v elegantnom nerezovom prevedení s výkonom až 395 m3/h spoľahlivo odstráni nepríjemné pachy a mastnotu. V spodnej časti je 3-rýchlostné tlačidlové ovládanie vrátane tlačidla pre halogénové osvetlenie, ktoré dokonale osvieti varnú plochu. Tukový filter Tukový filter proti mastnote vo forme hliníkových kaziet je možné pravidelne umývať alebo ho možno vložiť aj do umývačky. Pri dokúpení uhlíkového filtra možno odsávač prevádzkovať aj na recirkuláciu. Samozrejmosťou je aj spätná klapka. LED osvetlenie LED osvetlenie vám dodá dokonalý prehľad o vašom varení, na celú plochu pod odsávačom vždy komfortne uvidíte a môžete tak variť v pohode aj za šera a navyše s maximálnou úsporou.

Komínový odsávač pár, Nerez, 3 rýchlosti výkonu, posuvné ovládanie, maximálny výkon odsávača 392m3/h, LED osvetlenie 1x 3W, maximálna hlučnosť: 61 dB (A), kovové umývateľné filtre proti mastnotám, horný odťah 150 mm, spätná klapka, možnosť recirkulácie , energetická trieda D, elektrické napätie: 230 V, šírka: 60 cm

Digestor komínová Mora o šírke 60 cm a hĺbke 45 cm. V farebnom prevedení nerez , spotrebič má energetickú triedu D a napájacie napätie (V): 220-240.

Produkt Digestor komínový Mora OK 623 X má EAN kód 3838782180385.

Digestor komínový Mora OK 623 X - parametre produktu

Farbaostatné
KategóriaDigestory
EAN3838782180385

Digestor komínový Mora OK 623 X - história ceny a dostupnosti

Digestor komínový Mora OK 623 X - ďalšie zaujímavé produkty

Digestor komínový Mora OK 623 X - ako nakúpiť najvýhodnejšie?