MORA K 868 AW6

MORA K 868 AW6

MORA K 868 AW6

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

MORA K 868 AW6 - popis produktu

Sporák MORA K 868 AW6:Predstavujeme vám veľmi praktický kombinovaný sporák K 868 AW6 od spoločnosti MORA. Sporák patrí do energetickej triedy A, teda jeho prevádzka nie je energeticky náročná a šetrí tak vaše peniaze. Spotrebič je vybavený štyrmi horákmi s elektronickým zapaľovaním. Všetky sú vybavené bezpečnostnou poistkou, takže ak prievan zhasne plameň, zavrie sa prívod plynu a nič neuniká. Dvojitá smaltovaná mriežka Stabil Plus zaručuje dostatok opory pri varení a ľahšiu údržbu. Kľúčové vlastnosti kombinovaného sporáka Mora K 868 AW6Praktická dvojdielna smaltovaná mriežka – Stabil PlusPlynová doska so 4 horákmi (istené poistkou STOP GAS)Integrované zapaľovanieVnútorné osvetlenie, komfortné zatváranie dvierokRošt, MAXI pekáč a plech na pečenie je súčasťouDotykový časový spínač s hodinamiDigitálne programovanie doby pečeniaPraktické vekoEnergetická trieda ADostatok priestoru pre vaše pečenie s rúrou K 868 AW6Objem vnútrajška multifunkčnej rúry činí 67 litrov a dostatočne ho chránia dvierka so sklom, takže je rúra bezpečná aj pre malé deti. Ponúka možnosť využitia horného a dolného výhrevného telesa, grilu, praktický predohrev rúry, ohrev tanierov, rozmrazovanie a užitočnú funkciu pre jednoduché čistenie EcoClean. Zaiste poteší aj tlmené zatváranie dvierok rúry. Výsuvné teleskopické rošty potom zaisťujú jednoduché vkladanie potravín. Rúra je vybavená osvetlením vnútornej časti pre lepšiu orientáciu. Spoločne so sporákom získate tiež rošt, MAXI pekáč a plech na pečenie. O dokonalé usadenie na miesto sa starajú nastaviteľné nožičky. Príslušenstvo:1 × rošt1 × Maxi pekáč XXL 8 l1 × plech na pečenieVýsuvné teleskopické rošty (1 úroveň)

KOMBINOVANÝ SPORÁK . Kombinovaný sporák Mora K 868 AW6 v šírke 60 cm, v bielom prevedení s multifunkčnou rúrou Vás poteší energeticky úspornou triedou 'A'. Plynové horáky osadené poistkou STOP GAS s integrovaným zapaľovaním sú

Sporák kombinovaný, trieda A, objem rúry 65 l, teleskopické rošty 1x, osvetlenie rúry, rozmery (v š h) 85x60x60 cm

Produkt MORA K 868 AW6 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kombinované sporáky, je v ponuke značky MORA, farebný variant je biela.

Produkt MORA K 868 AW6 má priradený EAN kód 3838782027239.

MORA K 868 AW6 - parametre produktu

MORA K 868 AW6 - história ceny a dostupnosti

MORA K 868 AW6 - ďalšie zaujímavé produkty

MORA K 868 AW6 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?