Beztlakový ohrievač vody Mora Mini 5 litrov 560573

Beztlakový ohrievač vody Mora Mini 5 litrov 560573

Beztlakový ohrievač vody Mora Mini 5 litrov 560573

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Beztlakový ohrievač vody Mora Mini 5 litrov 560573 - popis produktu

Bojler MORA BTOM 5 P:Beztlakový bojler MORA BTOM 5 P pod umývadloBeztlakový bojler MORA BTOM 5 P overenej značky disponuje objemom 5 litrov, je určený na inštaláciu priamo pod umývadlo a koncipovaný na jediný vývod. Ide o rýchle a jednoduché riešenie ohrevu vody, napríklad v rekreačných objektoch. Na bojleri nechýba kontrolka ohrevu a možnosť nastavenia teploty až na hodnotu 75 °C.Kľúčové vlastnosti bojlera MORA BTOM 5 PBeztlakový bojler s objemom 5 lJednoduchá montáž bojlera MORA BTOM 5 P pod umývadloZásobník vyrobený z hygienicky neškodného propylénuVývod na jedno miestoNastavenie teploty do 75 °CKontrolka zapnutého ohrievania4 roky zárukaBeztlakový bojlerECO ohrevMontáž pod umývadloPlastový zásobníkNastavenie teplotyOchrana proti zamrznutiu

Tieto beztlakové ohrievače sú vhodné do priestorov, s prípadnou priebežnou potrebou menšieho množstva horúcej vody, ako napríklad do kuchýň, izieb pre hostí, umyvární, dielní.Ohrev vody prebieha v mieste spotreby, potrubné rozvody sú teda krátke, takže dochádza k minimálnym tepelným stratám. Ohrievače sú vyrobené v takých rozmeroch, aby boli vhodné na montáž nad i pod umývadlá. Zásobník je vyrobený z hygienicky nezávadného plastu (polypropylénu).Podľa konštrukcie beztlakového ohrievača inštalovaného nad alebo pod umývadlom je treba použiť aj vhodnú zmiešavaciu batériu.

Beztlakový ohrievač MORA, zásobník 5 l, montáž pod umývadlo, ovládanie nastavenia teploty vody v ohrievači do 75°C, kontrolka zohrievania, zásobník vyrobený z hygienicky nezávadného propylenu, pripojenie do siete G 3/8.

Produkt Beztlakový ohrievač vody Mora Mini 5 litrov 560573 patrí do skupiny produktov Elektrické bojlery, patrí značke MORA, farebné prevedenie je biela, nájdete ho u predajcu Siko.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zásobníky na vodu, patrí značke MORA, farebné prevedenie je biela, nájdete ho u predajcu Siko.sk.

Produkt Beztlakový ohrievač vody Mora Mini 5 litrov 560573 označuje EAN kód 3838942123993.

Beztlakový ohrievač vody Mora Mini 5 litrov 560573 - parametre produktu

Beztlakový ohrievač vody Mora Mini 5 litrov 560573 - história ceny a dostupnosti

Beztlakový ohrievač vody Mora Mini 5 litrov 560573 - ďalšie zaujímavé produkty

Beztlakový ohrievač vody Mora Mini 5 litrov 560573 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?