Beztlakový ohrievač vody Mora Mini 5 litrov 560575

Beztlakový ohrievač vody Mora Mini 5 litrov 560575

Beztlakový ohrievač vody Mora Mini 5 litrov 560575

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 98,47 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Beztlakový ohrievač vody Mora Mini 5 litrov 560575 - popis produktu

Bojler MORA BTOM 5 N:Overená firma MORA predstavuje to najlepšie z klasických bojlerov, ktoré sú tu, aby zaistili vaše pohodlie, bezpečnosť a efektivitu. Beztlakový bojler BTOM 5 P určený na inštaláciu nad umývadlo je koncipovaný na jediný vývod a ponúka objem 5 litrov. Ide o rýchle a jednoduché riešenie ohrevu vody, napríklad na chalupe. Ohrev vody je indikovaný kontrolkou a teplotu možno nastaviť až do 75 °C. Zásobník je vyrobený zo zdravotne neškodného propylénu.Kľúčové vlastnostiBeztlakový bojler s objemom 5 lNa umiestnenie nad umývadloPolypropylénový zásobníkPrívod na jedno miestoVoľba teploty do 75 °CKontrolka zapnutého ohrievania

Tieto beztlakové ohrievače sú vhodné do priestorov s prípadnou priebežnou potrebou menšieho množstva horúcej vody, ako napríklad do kuchýň, izieb pre hostí, umyvární, dielní.Ohrev vody prebieha v mieste spotreby, potrubné rozvody sú teda krátke, takže dochádza k minimálnym tepelným stratám. Ohrievače sú vyrobené v takých rozmeroch, aby boli vhodné na montáž nad i pod umývadlá. Zásobník je vyrobený z hygienicky nezávadného plastu (polypropylénu).Podľa konštrukcie beztlakého ohrievača inštalovaného nad alebo pod umývadlom je potrebné použiť aj vhodnú zmiešavaciu batériu.

ELEKTRICKÝ OHRIEVAČ VODY. POPIS:. objem 5 l. prívod iba k jednému vývodu. montáž nad umývadlom. nastavenie teploty vody v ohrievači až do 75 °C. kontrolka zapnutia ohrievania. zásobník vyrobený z hygienicky nezávadného

Produkt Beztlakový ohrievač vody Mora Mini 5 litrov 560575 patrí do skupiny produktov Zásobníky na vodu, patrí značke MORA, farebné prevedenie je biela, nájdete ho u predajcu AndreaShop.sk, Siko.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Elektrické bojlery, patrí značke MORA, farebné prevedenie je biela, nájdete ho u predajcu AndreaShop.sk, Siko.sk.

Produkt Beztlakový ohrievač vody Mora Mini 5 litrov 560575 je označený EAN kódom 3838942124006.

Beztlakový ohrievač vody Mora Mini 5 litrov 560575 - parametre produktu

Beztlakový ohrievač vody Mora Mini 5 litrov 560575 - história ceny a dostupnosti

Beztlakový ohrievač vody Mora Mini 5 litrov 560575 - ďalšie zaujímavé produkty

Beztlakový ohrievač vody Mora Mini 5 litrov 560575 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?