Mivardi New Dynasty Spací vak

Mivardi New Dynasty Spací vak

Mivardi New Dynasty Spací vak

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 140,44 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mivardi New Dynasty Spací vak - popis produktu

Celoročný spací vak najvyššej kategórie. Zosilnená spodná vrstva zvyšuje často opomínanú tepelnú izoláciu od zeme. Spacák je vybavený dvoma plnohodnotnými zateplenými vrchnými vrstvami, ktoré možno používať súčasne alebo nezávisle na sebe. Pri použití oboch vrchných vrstiev je vhodný do veľmi chladného počasia. K tomu prispieva aj použitie špeciálneho THERMO STOP goliera. Odopnutú vrchnú vrstvu možno v teplých dňoch využiť ako kvalitnú prikrývku. Vonkajší materiál, tzv. Peach Skin, je priedušný, nepremokavý a mäkký na dotyk. Náplň všetkých vrstiev je z dutých vlákien. Vnútorné časti sú vytvorené z mikrofleecového materiálu prémiovej kvality s extrémne hustým vlasom. Ten je mimoriadne pohodlný a predovšetkým dokonale hrejivý. Nadštandardné rozmery zaisťujú komfortný spánok aj pri dlhších pobytoch pri vode. Dĺžka - 225 cm, šírka - 95 cm. Hmotnosť - 4,75 kg vrátane obalu. Špeciálne vlastnosti: Water Resistant;All Season Krajina pôvodu: Čína Dĺžka: 225 cm Séria: New Dynasty Navrhnuté v: Česko Hmotnosť: 4,75 kg Materiál: Micro Fleece;Peach Skin Farba: Zelená Typ: Spací vak Farba podľa výrobcu: Green Šírka: 95 cm

Hmotnosť 4,75 kg vrátane obalu Dĺžka 225 cm Šírka 95 cm Technológia Odopínacej druhej vrstvy spacieho vaku

Produkt Mivardi New Dynasty Spací vak patrí do skupiny produktov Spacie vaky, je v ponuke značky Mivardi, vo farebnej verzii Green, materiál je Micro Fleece, Micro Fleece Peach Skin, Peach Skin, Peach Skin Micro Fleece, nájdete ho u predajcu Alza.sk, Muziker.sk, Parys.sk.

Produkt Mivardi New Dynasty Spací vak je označený EAN kódom 2000020808646.

Mivardi New Dynasty Spací vak - parametre produktu

FarbaGreen
MateriálMicro Fleece Peach Skin
KategóriaObaly, Spacie vaky, Bivaky
ZnačkaMivardi
FarbaGreen
MateriálMicro Fleece, Micro Fleece Peach Skin, Peach Skin, Peach Skin Micro Fleece
E-shopAlza.sk, Muziker.sk, Parys.sk
EAN2000020808646

Mivardi New Dynasty Spací vak - história ceny a dostupnosti

Mivardi New Dynasty Spací vak - ďalšie zaujímavé produkty

Mivardi New Dynasty Spací vak - ako nakúpiť najvýhodnejšie?