Mivardi Koncovka Štandard U – užšia

Mivardi Koncovka Štandard U – užšia

Mivardi Koncovka Štandard U – užšia

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mivardi Koncovka Štandard U – užšia - popis produktu

Rohatinka Mivardi Koncovka Štandard U – užšia:Patrí medzi vaše záľuby rybárčenie? Vašu rybársku výbavu by mohla doplniť rohatinka Mivardi, ktorá slúži na uchytenie a stabilizáciu prútu. Rohatinka sa používa najmä na stojany a vidličky. Tento zadný model je k dispozícii v tvare U. Materiálom na vyrobenie rohatinky Mivardi je plast. Zásadné vlastnosti rohatinky Mivardi Koncovka Štandard U – užšia Kvalitná rohatinka Mivardi by sa mala nachádzať v každej poriadnej rybárskej výbave Ideálna na stojany a vidličky Typ: zadné Tento typ rohatinky je univerzálny Na zhotovenie tejto rohatinky sa používa plast Čierna farba

Šroubovací koncovky z pružného a odolného plastu na vidličky se závitem na vidličky a tripody. Standard U – narrow (zadní koncovka zúžená) Standard U – wide (zadní koncovka široká) Standard V (přední kocovka) Micro U (zadní koncovka Micro - pružná).

Produkt Mivardi Koncovka Štandard U – užšia označuje EAN kód 2000010801633.

Mivardi Koncovka Štandard U – užšia - parametre produktu

Mivardi Koncovka Štandard U – užšia - história ceny a dostupnosti

Mivardi Koncovka Štandard U – užšia - ďalšie zaujímavé produkty

Mivardi Koncovka Štandard U – užšia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?