Mivardi pouzdro na olova Premium

Mivardi pouzdro na olova Premium

Mivardi pouzdro na olova Premium

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mivardi pouzdro na olova Premium - popis produktu

Puzdro na olová Mivardi Puzdro na olová Premium:Určite budete súhlasiť, že nech robíte čokoľvek, tak s kvalitným vybavením to ide vždy lepšie. To samozrejme platí aj pre rybárčenie. Či už ste rekreačný rybár, ktorý si rád zachytá dvakrát ročne na dovolenke, alebo človek, ktorý chodí s udicou k vode v každej voľnej chvíli. Bez správneho vybavenia to nebude nikdy ono.A preto vám spoločnosť Mivardi, okrem udíc a všetkého rybárskeho náčinia, ponúka aj široké spektrum kvalitného príslušenstva, ktoré určite využijete pri svojich rybárskych zážitkoch. Vzhľadom na to, že každý rybár má veľké množstvo rôzneho olovka, určite využije aj toto praktické puzdro. Disponuje totiž variabilne nastaviteľnými priehradkami na kaprárske olovo, ktoré je vďaka čalúneniu puzdra v úplnom bezpečí.Parametre a špecifikácia:Rozmer:24 × 14 × 9 cm

Praktické polstrované pouzdro s variabilně stavitelnými přepážkami na kaprařská olova.

Produkt Mivardi pouzdro na olova Premium patrí do skupiny produktov Puzdrá na olovká, vyrába ho značka Mivardi, nájdete ho v e-shope Alza.sk, Parys.sk.

Produkt Mivardi pouzdro na olova Premium označuje EAN kód 2000020805478.

Mivardi pouzdro na olova Premium - parametre produktu

Mivardi pouzdro na olova Premium - história ceny a dostupnosti

Mivardi pouzdro na olova Premium - ďalšie zaujímavé produkty

Mivardi pouzdro na olova Premium - ako nakúpiť najvýhodnejšie?