Mivardi náväzec classic boilies rig easy s obratlíkom 2 kusy 25 lb-veľkosť 1 #957321

Mivardi náväzec classic boilies rig easy s obratlíkom 2 kusy 25 lb-veľkosť 1 #957321

Mivardi náväzec classic boilies rig easy s obratlíkom 2 kusy 25 lb-veľkosť 1 #957321

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mivardi náväzec classic boilies rig easy s obratlíkom 2 kusy 25 lb-veľkosť 1 - popis produktu

Nadväzec Mivardi Classic Boilie Rig EASY with swivel Veľkosť 1 Camo:Hotové profesionálne spracované nadväzce s obratlíkom od obľúbenej značky Mivardi, ktorá vyrába širokú škálu rybárskeho vybavenia. V balení nájdete dvojicu nadväzcov, ktoré sú vhodné najmä pre lov kaprov a majú výborný pomer ceny a kvality. Háčiky sú kvalitnej japonskej výroby Mivardi MTC, navyše vybavené teflónovým povrchom. Rad hotových nadväzcov Mivardi Classic Boilie Rig EASY s obratlíkom je k dispozícii s rôznymi veľkosťami háčikov a farebných vyhotoveniach.Kľúčové vlastnosti camo nadväzca Mivardi Classic Boilie Rig EASYHotový nadväzec na okamžité použitieKvalitná japonská výrobaVeľmi ostré háčiky s teflónovým povrchomVhodné pre lov kaprovIstota osvedčenej značkyParametre camo nadväzca Mivardi Classic Boilie Rig EASYVeľkosť: 1Dĺžka: 19 cmNosnosť: 11,34 kgFarba: camoPočet nadväzcov v balení: 2

Profesionálne pripravené koncové nadväzce pre lov kaprov s mimoriadne výhodným pomerom ceny a kvality. Na ich výrobu sú použité japonské háčiky Mivardi MTC s teflónovým povrchom a kvalitné náväzcové šnúrky aj ďalšie komponenty. Sú dostupné s rôznymi veľkosťami háčikov a niekoľkými typmi šnúrok. Farba Camo 19 cm.

Produkt Mivardi náväzec classic boilies rig easy s obratlíkom 2 kusy 25 lb-veľkosť 1 #957321 má priradený EAN kód 2000020810304.

Mivardi náväzec classic boilies rig easy s obratlíkom 2 kusy 25 lb-veľkosť 1 - parametre produktu

Mivardi náväzec classic boilies rig easy s obratlíkom 2 kusy 25 lb-veľkosť 1 - história ceny a dostupnosti

Mivardi náväzec classic boilies rig easy s obratlíkom 2 kusy 25 lb-veľkosť 1 - ďalšie zaujímavé produkty

Mivardi náväzec classic boilies rig easy s obratlíkom 2 kusy 25 lb-veľkosť 1 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?