Severin TO 2068 teplovzdušná minirúra s grilom

Severin TO 2068 teplovzdušná minirúra s grilom

Severin TO 2068 teplovzdušná minirúra s grilom

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Severin TO 2068 teplovzdušná minirúra s grilom - popis produktu

Mini rúra Severin TO 2068:Pokiaľ zháňate klasickú rúru, ale ste obmedzení priestorom, mohla by sa vám hodiť mini rúra SEVERIN. Má nielen menšie nároky na priestor, ale pýši sa tiež vyššou efektivitou. Jej príkon má 1500 W. Na pečenie využíva horúci vzduch, ktorý docieli dokonalý ohrev pokrmu. Teplovzdušná mini rúra zvládne klasické pečenie aj ohrievanie. Maximálna teplota je 230 °C, čo využijú najmä milovníci pizze. Neprídete ani o milovanú pizzu, pretože jej nechýba na to určený program. Elektrická mini rúra je obľúbená pre svoju mobilitu a možno ju ľahko prenášať. Na porciu chutného jedla je pripravený vnútorný objem rúry vo veľkosti 20 l. Čierna farba dodá elektrickej mini rúre moderný vzhľad. Hlavné vlastnosti mini rúry Severin TO 2068 Mini rúra SEVERIN je charakteristická pre ľahké premiestňovanie aj efektívny výkon Jej príkon je 1500 W Horúci vzduch rovnomerne prepečie pokrm za krátky čas Mini rúra sa vyznačuje špeciálnym programom na pizzu Objem rúry je 20 l Farba mini rúry: čierna Medzi jeho schopnosti patrí aj grilovanie Teplo je rovnomerne rozložené vďaka hornému aj spodnému ohrevu Teplotu pečenia možno nastaviť pomocou termostatu Rozmedzie teplôt sa pohybuje od 100 do 230 °C Výbava a programy mini rúry Severin TO 2068 Okrem základnej výbavy je mini rúra SEVERIN doplnená ďalšími praktickými funkciami a novinkami. Tento produkt môžeme zaradiť medzi tie multifunkčné, s ktorým si vychutnáte aj grilované pokrmy. Mini rúra s grilom tak skvele poslúži na grilovanie mäsa a zeleniny. Mini rúra je vybavená spodným aj horným ohrevom. Teplotu možno regulovať pomocou termostatu. Mini rúra ponúka rozpätie teplôt od 100 do 230 °C. Časovač zaistí nastavenie presného času prípravy pokrmu. Súčasť balenia: grilovací ražeň, pizza kameň, plech a tácka na omrvinky

Mini rúra Severin TO 2068 Ak žijete v malom byte a potrebujete ušetriť každý centimeter miesta, alebo jednoducho viac miesta k dispozícii ani nemáte, ale napriek tomu si radi jedlo upečiete, potom vám perfektne poslúži mini rúra Severin. Rúra určite poslúži napríklad aj na chatách, chalupách alebo študentských bytoch, proste všade tam, kde by ste klasickú rúru nemohli mať. Zvoľte si typ ohrevu Pomocou päťpolohového ovládača si môžete vybrať funkciu, akú v danej chvíli potrebujete. S horným ohrevom dosiahnete perfektnej kôrky, horný a dolný ohrev súčasne dokonale prepečú daný pokrm a len dolný ohrev dopečie jedlo zospodu. A pre dokonale prepečené kura poslúži funkcia horného ohrevu s opekaním. Doprajte si teda chutnú pizzu, chrumkavé hranolčeky alebo perfektné koláče. Využite časovač Rúra s výkonom 1500 W disponuje objemom 20 litrov a s časovačom, ktorý možno nastaviť až na 60 minút, môžete nechať obed piecť a zvukový signál vás upozorní, až nastavený čas uplynie. Iste vás poteší aj to, že plech možno nastaviť do štyroch úrovní, teda presne podľa aktuálnych potrieb.

Teplovzdušná minirúra je mnohostranne využiteľná napríklad na prípravu pizze, hranoliek, pečeného kurčaťa, rozpekanie žemlí a mnoho ďalšieho. Vnútorný objem rúry je 20 l a teplotu si môžete nastaviť od 100 do 230 °C.Prístroj má spínač na 5 stupňov - vypnuté, horný ohrev - horný ohrev s grilovacou ihlou - spodný ohrev - horný a spodný ohrev s cirkuláciou vzduchu.Má tiež 60 minútový časovač s akustickým signálom.Vnútorný priestor rúry je osvetlený.Prístroj má na povrchu tepelne odolný lak.4 rôzne nastaviteľné výškové polohy plechu/roštu.Súčasťou balenia je samotná rúra, grilovacia ihla, pizza kameň, grilovací rošt, plech na pečenie, tácka na omrvinky a rukoväť na vyberanie.Rozmer grilovacieho roštu: 31 x 30 cm.Rozmer plechu na pečenie: 31 x 28 cm.

Produkt Severin TO 2068 teplovzdušná minirúra s grilom je možné nájsť medzi produktmi v skupine Mini rúry od značky SEVERIN, vo veľkosti 295 mm, farebná verzia je ČIERNA, nájdete ho v e-shope Okay.sk, 4home.sk, Alza.sk.

Produkt Severin TO 2068 teplovzdušná minirúra s grilom je označený EAN kódom 4008146034961.

Severin TO 2068 teplovzdušná minirúra s grilom - parametre produktu

Farbačierna
KategóriaVariče, Mini rúry
ZnačkaSEVERIN
Veľkosť295 mm
FarbaČIERNA
E-shopOkay.sk, 4home.sk, Alza.sk
EAN4008146034961

Severin TO 2068 teplovzdušná minirúra s grilom - história ceny a dostupnosti

Severin TO 2068 teplovzdušná minirúra s grilom - ďalšie zaujímavé produkty

Severin TO 2068 teplovzdušná minirúra s grilom - ako nakúpiť najvýhodnejšie?