Mini rúra Guzzanti GZ 3611

Mini rúra Guzzanti GZ 3611

Mini rúra Guzzanti GZ 3611

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 116,84 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mini rúra Guzzanti GZ 3611 - popis produktu

Mini rúra Guzzanti GZ 3611: Mini rúra Guzzanti GZ 3611 je ideálny pomocník do vašej kuchyne. Uchváti vás svojím moderným vzhľadom v podobe čierneho matného povrchu a sivého čelného panelu. Disponuje veľkým vnútorným priestorom a dvojitými Low-E sklenenými dvierkami so silikónovým tesnením. Elektrická rúra je v súlade s predpisom A13 upravujúcim účinnosť a povrchovú teplotu. Benefitom mini rúry je funkcia parného čistenia. Rúra na pečenie Guzzanti je vybavená horným a spodným výhrevným telesom s príkonom 650 W. Požadovanú teplotu je možné nastaviť v rozmedzí od 40 do240 °C. Súčasťou je až 90-minútový časový spínač, ktorý vás upozorní, kedy je čas vybrať váš pokrm z rúry. Mini rúra Guzzanti ponúka aj program na rozmrazovanie alebo program na jednoduchú prípravu domáceho jogurtu. Rúra na pečenie sa ľahko udržuje a je vybavená Cr-Ni roštom a smaltovaným plechom na pečenie, ktorý je odolný proti poškodeniu a ľahko sa čistí. Plech na pečenie si môžete nastaviť podľa vami požadovanej výšky. Kľúčové vlastnosti mini rúry Guzzanti GZ 3611Mini rúra Guzzanti disponuje veľkým vnútorným priestoromPraktické sklenené dvierka so silikónovým tesnenímĽahko sa čistí pomocou funkcie parného čisteniaVrátane 90-minútového časového spínačaRúra Guzzanti je vybavená horným a spodným výhrevným telesomPožadovanú teplotu je možné nastaviť v rozmedzí od 40 do 240 °CSúčasťou je program na rozmrazovanie a prípravu domáceho jogurtuVýškovo nastaviteľný plech na pečenie a Cr-Ni rošt na prípravu vašich pokrmov Jednoduchá údržba a čistenie rúry GuzzantiNa vyčistenie elektrickej rúry Guzzanti vám postačia iba dve šálky vody, ktoré nalejete na plech na pečenie a zvolíte režim parného čistenia a spodný ohrev. Celý proces trvá 30 minút. Rúra elektrická Guzzanti sa sama bez použitia akýchkoľvek chemikálií pary vyčistí. Po dokončení procesu postačí otrieť varný priestor vlhkou handričkou. Pri tomto čistení nedochádza k žiadnemu poškodeniu povrchu. Chutné pokrmy behom pár chvíľKuchynská rúra Guzzanti je vybavená programom na jednoduchú prípravu domáceho jogurtu. Na výrobu jogurtu vám postačí nepasterizované mlieko a jogurtová kultúra. Ak ste zabudli rozmraziť mäso, iste oceníte program na rozmrazovanie. V rúre upečiete chutný koláč, sušienky alebo perfektne prepečené mäso a ryby. Pokrmy pripravené v rúre Guzzanti ohromia nielen vás, ale zaiste tiež vašich hostí.Vnútorné rozmery:19,7 × 39,5 × 39 cmNapájanie:220 – 240 V ~ 50/60 HzHmotnosť:12,2 kg

Rúra na pečenie Guzzanti GZ 3611 Premýšľate ako ušetriť potrebné miesto v kuchyni? Mini rúra na pečenie Guzzanti GZ 3611 vám s tým rada pomôže. Vďaka svojim kompaktným rozmerom sa zmestí skoro kamkoľvek a navyše bez problémov nahradí klasickú rúru na pečenie aj mikrovlnku. Z týchto dôvodov je teda vhodná na chatu alebo študentský byt. Pýši sa objemom 42 litrov, ktorý zabezpečí, že v nej zvládnete pripraviť aj výdatný obed. Ďalšou veľkou výhodou sú dve výhrevné telesá - horné (650 W) a spodné (650 W) - tie sa starajú o to, aby pokrm, ktorý vložíte dovnútra, bol rovnomerne prepečený alebo ohriaty. Zjednodušte si prípravu večere Teplotu je možné nastaviť na ovládačoch v rozpätí od 40 do 220 °C. Smaltovaný vnútorný povrch rúry je ľahko udržiavateľný a zaistí, že čistenie a udržiavanie mini rúry bude hračka. Pre väčšiu bezpečnosť disponuje mini rúra na pečenie dvojitými Low-E sklenenými dvierkami so silikónovým tesnením. V balení nájdete aj smaltovaný plech na pečenie a CR-Ni rošt.

Elektrická rúra na pečenie s grilom GZ 3601 pre využitie nielen doma, ale aj na chalupách, chatách, ubytovniach, študentských internátoch. Praktický a nenahraditeľný pomocník, ktorý vie pripraviť lahodné a chutné pokrmy.Vlastnosti a technické parametre: veľký objem - 42 l funkcia parného čistenia - najjednoduchší spôsob čistenia s použitím iba dvoch šálok vody plynulé nastavenie teploty od 40 do 220 °C vnútorné osvetlenie výškovo nastaviteľný plech na pečenie dvojité sklenené dvierka s bezpečnostným sklom a silikónovým tesnením 90 minútový časovač s akustickým signálom samostatné vykurovacie telesá z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele (horné 650 W a spodné 650 W) program pre rozmrazovanie program pre jednoduchú prípravu domáceho jogurtu vonkajšie rozmery rúry (v x š x h) 35 x 55 x 45,9 cm vnútorné rozmery rúry (v x š x h) 19,5 x 39,5 x 39 cm

Produkt Mini rúra Guzzanti GZ 3611 patrí do skupiny produktov Mini rúry od značky GUZZANTI, vo veľkosti 354 mm, farebná verzia je strieborná, nájdete ho v e-shope Alza.sk, 4home.sk.

Produkt Mini rúra Guzzanti GZ 3611 má priradený EAN kód 8594186721214.

Mini rúra Guzzanti GZ 3611 - parametre produktu

Farbastrieborná
KategóriaVariče, Mini rúry
ZnačkaGUZZANTI
Veľkosť354 mm
Farbastrieborná
E-shopAlza.sk, 4home.sk
EAN8594186721214

Mini rúra Guzzanti GZ 3611 - história ceny a dostupnosti

Mini rúra Guzzanti GZ 3611 - ďalšie zaujímavé produkty

Mini rúra Guzzanti GZ 3611 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?