Mini prenosná odparovacia klimatizácia s LED FreezyQ InnovaGoods

Mini prenosná odparovacia klimatizácia s LED FreezyQ InnovaGoods

Mini prenosná odparovacia klimatizácia s LED FreezyQ InnovaGoods

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mini prenosná odparovacia klimatizácia s LED FreezyQ InnovaGoods - popis produktu

FreezyQ + InnovaGoods Mini prenosná odparovacia klimatizácia s LEDktoré vynikajú svojou funkčnosťou, efektívnosťou a inovatívnym dizajnom: osvetlenie, organizácia, dekorácia, klimatizácia, záhrada, domáce zvieratá, čistenie atď.Mini prenosná klimatizácia ideálna na vytvorenie príjemného, ​​sviežeho a čistého prostredia. Voda padá striekaná a ventilátor ju tlačí smerom k filtrom (v základni nie je žiadna voda). Do vašej nádrže sa môžu pridať éterické oleje alebo ľad, aby sa dosiahol väčší pocit sviežosti. Má prednú mriežku na presmerovanie prúdenia vzduchu nahor alebo nadol a odnímateľné a umývateľné špongiové filtre, ktoré sa dajú opakovane použiť a nevyžadujú výmenu (na rozdiel od papierových). Okrem toho jej nádrž bez spojov zabraňuje stratám vody. Funguje to prostredníctvom pripojenia USB, ale dá sa tiež pripojiť k elektrickej sieti pomocou adaptéra USB (nie je súčasťou dodávky) a dá sa použiť kdekoľvek, ak je pripojený k energetickej banke.Materiál: ABSInovatívny a funkčný dizajnEkologické: Bez freónovObjem: 400 mltyp:nehlučnýNízka spotrebaMultifunkčné: chladí, zvlhčuje, čistí, aromatizuje a osvetľujeLED svetlo:viacfarebnýpevné alebo postupnéIntegrovaný vzduchový filter a ventilátorPostrek: 6 - 8 hodín3 rýchlosti: Kontrolné svetloPrietok vzduchu: adresovateľnýPrevádzka: pripojenie USBOdnímateľný, umývateľný a opakovane použiteľný filterProtišmykové chodidláĽahké použitie, ľahké a praktickéĽahko sa prenáša a skladujeKábel USB na micro USB: 180 cm7,5 W / DC 5 V / 1,5-2,0 ARozmery približne: 15 x 16,5 x 18 cmBalenie a príručka v 24 jazykoch (angličtina, francúzština, španielčina, nemčina, taliančina, portugalčina, holandčina, poľština, maďarčina, rumunčina, dánčina, švédčina, fínčina, litovčina, nórčina, slovinčina, gréčtina, čeština, bulharčina, chorvátčina, slovenčina, estónčina). , Ruština, lotyština)inV0103094

Tento produkt nájdete v skupine Zvlhčovače vzduchu od značky InnovaGoods v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Mini prenosná odparovacia klimatizácia s LED FreezyQ InnovaGoods patrí do skupiny produktov Čističky vzduchu, vyrába ho značka InnovaGoods, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Mini prenosná odparovacia klimatizácia s LED FreezyQ InnovaGoods - parametre produktu

Mini prenosná odparovacia klimatizácia s LED FreezyQ InnovaGoods - história ceny a dostupnosti

Mini prenosná odparovacia klimatizácia s LED FreezyQ InnovaGoods - súvisiace články v blogu

Ako ušetriť elektrickú energiu?

Spotreba elektrickej energie predstavuje podstatnú nákladovú položku v rodinnom rozpočte.

Mini prenosná odparovacia klimatizácia s LED FreezyQ InnovaGoods - ďalšie zaujímavé produkty

Mini prenosná odparovacia klimatizácia s LED FreezyQ InnovaGoods - ako nakúpiť najvýhodnejšie?