Microplane Nerezové strúhadlo Premium Classic Zester, biela 46301

Microplane Nerezové strúhadlo Premium Classic Zester, biela 46301

Microplane Nerezové strúhadlo Premium Classic Zester, biela 46301

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Microplane Nerezové strúhadlo Premium Classic Zester, biela 46301 - popis produktu

Strúhadlo Microplan Strúhadlo jemné s rukoväťou, biele:Jemné strúhadlo s rukoväťou Microplan je ideálnym pomocníkom na strúhanie citrusovej kôry, tvrdých syrov, zázvoru, muškátového orieška, cesnaku aj škorice. Vyniká svojím originálnym tvarom, ostrosťou aj jednoduchým používaním. Dokonalé ostrie strúhadla Microplan umožňuje veľmi jemné strúhanie, ktorého výsledkom sú jemné šikmé rezančeky. Ostrie je pritom vyrobené z chirurgickej nerezovej ocele a jeho precízna ostrosť je zaistená vďaka patentovanej technológii fotoleptania. Pri strúhaní nie sú potraviny zbytočne potrhané, ale naopak sa zvýrazňuje ich aróma a chuť. Kľúčové vlastnosti jemného strúhadla s rukoväťou Microplan v bielej farbeVysokokvalitné strúhadloVhodné na strúhanie tvrdých syrov, zázvoru, cesnaku, škoriceSuroviny nastrúha veľmi jemným spôsobomOstrie vyrobené z chirurgickej nerezovej oceleOšetrené patentovanou technológiou fotoleptaniaS mäkkou, ergonomicky tvarovanou rukoväťouGumové zakončenie pre maximálnu stabilituStrúhadlo Microplan s očkom na zavesenieFarebné vyhotovenie: bieleErgonomický tvar strúhadla Microplan pre komfortné používanieJemné strúhadlo s rukoväťou Microplan je opatrené mäkkou, ergonomicky tvarovanou rukoväťou, ktorá ponúka pohodlný a bezpečný úchop. Disponuje gumovým zakončením, ktoré zaistí maximálnu stabilitu pri práci a súčasne zabraňuje poškrabaniu pracovnej plochy. Koniec rukoväte disponuje očkom na zavesenie, vďaka ktorému budete mať strúhadlo neustále po ruke. V prípade uloženia do zásuvky kuchynskej linky využijete kryt, ktorý strúhadlo perfektne ochráni. Strúhadlo s rukoväťou Microplan sa jednoducho stane vaším nepostrádateľným pomocníkom pri varení a príprave pokrmov. Rozmery:32,5 × 3,5 × 3 cm

Microplane jemné strúhadlo zo série Premium Classic. Neprekonateľná a dlhotrvajúca ostrosť. Ideálne na strúhanie tvrdých syrov, kôry citrusových plodov, cesnaku, zázvoru alebo muškátového orieška či škorice.

Produkt Microplane Nerezové strúhadlo Premium Classic Zester, biela 46301 označuje EAN kód 98399463018.

Microplane Nerezové strúhadlo Premium Classic Zester, biela 46301 - parametre produktu

Microplane Nerezové strúhadlo Premium Classic Zester, biela 46301 - história ceny a dostupnosti

Microplane Nerezové strúhadlo Premium Classic Zester, biela 46301 - ďalšie zaujímavé produkty

Microplane Nerezové strúhadlo Premium Classic Zester, biela 46301 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?