Hurtel Plávajúci ručný držiak kamery pre GoPro Hero 4, 3, 3+, 2, SJCAM, Xiaomi

Hurtel Plávajúci ručný držiak kamery pre GoPro Hero 4, 3, 3+, 2, SJCAM, Xiaomi

Hurtel Plávajúci ručný držiak kamery pre GoPro Hero 4, 3, 3+, 2, SJCAM, Xiaomi

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hurtel Plávajúci ručný držiak kamery pre GoPro Hero 4, 3, 3+, 2, SJCAM, Xiaomi - popis produktu

Držiak alebo plavák pre GoPro kamery je vhodný do vody, kde vďaka svojej konštrukcii kameru nadnáša a zabráni jej potopeniu. Jedná sa o kompaktný držiak do dlane, ktorý sa pripája priamo na kameru. Chráni zariadenie pred utopením a uľahčuje natáčanie videí v ruke. Výrazná farba zabezpečí skvelú viditeľnosť aj na veľkých vodných plochách. Kompatibilné pre športové kamery GoPro a SJCAM. Vlastnosti:• Vhodné do vody • Chráni kameru pred utoponím • Kameru vo vode prirodzene nadnáša • Stabilnejšie zábery priamo z ruky • Kompaktná veľkosť • Súčasťou balenia je aj pútko na ruku

Držiak pre akčné kamery GoPro! Nemusíte už kameru držať v ruke pod vodou. Stačí iba pripevniť kameru na držiak a hurá do vody preskúmavať vodný svet.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Príslušenstvo pre kamery, je v ponuke značky Hurtel, M&G, nájdete ho v e-shope Tvrdeneskla.eu, Mobilego.sk.

Produkt Hurtel Plávajúci ručný držiak kamery pre GoPro Hero 4, 3, 3+, 2, SJCAM, Xiaomi je možné nájsť medzi produktmi v skupine Akčné kamery, patrí značke Hurtel, M&G, nájdete ho v e-shope Tvrdeneskla.eu, Mobilego.sk.

Produkt Hurtel Plávajúci ručný držiak kamery pre GoPro Hero 4, 3, 3+, 2, SJCAM, Xiaomi je označený EAN kódom 758399853911.

Hurtel Plávajúci ručný držiak kamery pre GoPro Hero 4, 3, 3+, 2, SJCAM, Xiaomi - parametre produktu

Hurtel Plávajúci ručný držiak kamery pre GoPro Hero 4, 3, 3+, 2, SJCAM, Xiaomi - história ceny a dostupnosti

Hurtel Plávajúci ručný držiak kamery pre GoPro Hero 4, 3, 3+, 2, SJCAM, Xiaomi - ďalšie zaujímavé produkty

Hurtel Plávajúci ručný držiak kamery pre GoPro Hero 4, 3, 3+, 2, SJCAM, Xiaomi - ako nakúpiť najvýhodnejšie?