METYLAN NORMAL - Lepidlo na papierové tapety 125 g

METYLAN NORMAL - Lepidlo na papierové tapety 125 g

METYLAN NORMAL - Lepidlo na papierové tapety 125 g

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 6,10 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

METYLAN NORMAL - Lepidlo na papierové tapety 125 g - popis produktu

Lepidlo na tapetovanie všetkých papierových tapiet s vysokou lepivosťou a vysokou odolnosťou proti vlhkosti. Má odolnosť voči kolísaniu teploty, proti vápnu aj cementu s dobrým zmočením zadnej strany tapety.Lepidlo sa ľahko mieša i nanáša. Príprava podkladu Podklad musí byť hladký, čistý, suchý, nasiakavý a nosný.Steny dôkladne vyčistite.Pôvodné tapety odstráňte Metylan odstraňovačom tapiet.Veľmi nasiakavé podklady predbežne natrite lepidlom Metylan Špeciál. Príprava lepidla Obsah balenia vmiešajte do studenej vody podľa pomeru.Po 2-3 minútach premiešajte ešte raz.Po cca 20 minútach riadne pretrepte.Metylan je tak pripravený na použitie. Tapetovanie Tapety rovnomerne natrite lepidlom, zložte a nechajte zmäkčiť.Následne tapetujte. Čistenie náradia Náradie po skončení prác očistite studenou vodou.Zvyšky lepidla opatrne zmyte špongiou a čistou vodou. Identifikácia nebezpečnosti Klasifikácia látky alebo zmesi Klasifikácia (CLP):Látka alebo zmes nie je nebezpečná podľa nariadenia (EC) č. 1272/2008 (CLP). Prvky označovania Prvky označovania (CLP):Látka alebo zmes nie je nebezpečná podľa nariadenia (EC) č. 1272/2008 (CLP). Iná nebezpečnosť Žiadne pri riadnom používaní.Nespĺňa kritéria pre perzistentné, bioakumulatívne a toxické látky (PBT) a veľmi perzistentné a veľmi bioakumulatívne látky (vPvB).Nasledujúce látky sú prítomné v koncentrácii >= 0,1% a spĺňajú kritériá pre PBT/vPvB alebo boli identifikované ako endokrinné disruptory (ED):Táto zmes neobsahuje žiadne látky v koncentrácii ≥ koncentračný limit, ktoré sú vyhodnotené ako PBT, vPvB alebo ED.

Lepidlo METYLAN Normal 125 g: Premýšľate, ako by ste si skrášlili stenu modernými tapetami, ale obávate sa, že ich nezvládnete sami nalepiť? Žiaden strach, so špeciálnym lepidlom METYLAN Liquid vám to pôjde jedna báseň. Lepidlo je priamo určené na tapety, či už ide o tapety papierové, vinylové, vliesové alebo štruktúrované. Príprava tekutého koncentrovaného lepidla zaberie 2 minúty a aplikovať ho môžete priamo na stenu alebo na tapetu. Lepidlo má vysokú lepiacu silu a dokonalú priľnavosť. Umožňuje ľahké posúvanie tapety, ktoré možno perfektne napojiť vzorku. Balenie obsahuje 125 g lepidla METYLAN Liquid. Kľúčové vlastnosti lepidla METYLAN Liquid, 125 gŠpeciálne lepidlo na tapety METYLAN LiquidNa všetky druhy tapietPripravené na použitie do 2 minútVeľmi jednoduchá prípravaVysoká lepiaca silaDokonalá priľnavosťVeľká odolnosť proti vlhkostiBalenie obsahuje 125 g lepidla METYLAN Návod na použitie:Vylejte celý obsah fľaše do vody a rýchlo miešajte 30 sekúnd. Po minúte opäť premiešajte a po 2 minútach miešanie zopakujte. Pasta je teraz pripravená na použitie. Nepridávajte väčšie množstvo vody, ako je uvedené na obale.

Produkt METYLAN NORMAL - Lepidlo na papierové tapety 125 g označuje EAN kód 4015000095273.

METYLAN NORMAL - Lepidlo na papierové tapety 125 g - parametre produktu

METYLAN NORMAL - Lepidlo na papierové tapety 125 g - história ceny a dostupnosti

METYLAN NORMAL - Lepidlo na papierové tapety 125 g - ďalšie zaujímavé produkty

METYLAN NORMAL - Lepidlo na papierové tapety 125 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?