METYLAN DIRECT - Lepidlo na tapety pre valčekovanie 200 g

METYLAN DIRECT - Lepidlo na tapety pre valčekovanie 200 g

METYLAN DIRECT - Lepidlo na tapety pre valčekovanie 200 g

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 9,89 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

METYLAN DIRECT - Lepidlo na tapety pre valčekovanie 200 g - popis produktu

Lepidlo so syntetickou živicou a prísadou pre valčekovanie. Vhodné je pre tapetovanie všetkých netkaných textilných tapiet - s hladkou i hrubou rubovou stranou. Má vysokú odolnosť proti vlhkosti, ľahko sa pripravuje a nesteká pri nanášaní priamo na stenu.Lepidlo je po 3-5 minútach pripravené na použitie v homogénnej konzistencií.Je odolné voči vysokej teplote, vápnu a cementu. Príprava podkladu Podklad musí byť hladký, čistý a suchý.Zároveň musí vykazovať rovnomernú nasiakavosť, nosnosť a farebnú jednotnosť.steny dôkladne očistite a odstráňte prach.Staré tapety odstráňte pomocou Metylan odstraňovača tapiet.Podklady, napr. sadrokartónové dosky alebo staré omietky, ktoré vykazujú farebné rozdiely, odporúčame predbežne ošetriť pigmentovaným základným náterom (hlavne pri priesvitných netkaných textilných tapetách so svetlým podkladom). Príprava lepidla  Obsah balenia vmiešajte do studenej vody podľa pomerovej tabuľky.Po 3-5 minútach premiešajte ešte raz.Metylan je tak pripravený na použitie. Tapetovanie Tapetovanie valčekom: Rozmiešané lepidlo sa roztieracím valčekom rovnomerne nanáša priamo na stenu. Netkaná textilná tapeta sa do nanesenej vrstvy lepidla priloží bez čakania na stenu. Tapetovacie zariadenie:Tapetovacie zariadenie je potrebné nastaviť v závislosti od požadovanej hrúbky nánosu lepidla. Rolku upnite, vložte pás tapety, prevlečte, odstrihnite a priložte na tapetu bez čakania na natretý podklad. Kvalitné netkané textilné tapety sa po prilepení Metylanom Direct, na vyššie opísané podklady, dajú opäť po zaschnutí odstrániť (stiahnuť za sucha).Čistenie náradia Náradie po skončení prác ihneď očistite studenou vodou.Zvyšky lepidla opatrne zmyte špongiou a čistou vodou. Identifikácia nebezpečnosti Klasifikácia látky alebo zmesi Klasifikácia (CLP):Látka alebo zmes nie je nebezpečná podľa nariadenia (EC) č. 1272/2008 (CLP). Prvky označovania Prvky označovania (CLP):Látka alebo zmes nie je nebezpečná podľa nariadenia (EC) č. 1272/2008 (CLP). Iná nebezpečnosť Zabráňte tvorbe a usadzovaniu prachu - nebezpečenstvo explózie prachu.Nebezpečenstvo pošmyknutia v kombinácii s vodou.Nespĺňa kritéria pre perzistentné, bioakumulatívne a toxické látky (PBT) a veľmi perzistentné a veľmi bioakumulatívne látky (vPvB).

Lepidlo METYLAN Direct 200 g: Premýšľate, že by ste si skrášlili stenu modernými tapetami, ale obávate sa, že ich nezvládnete sami nalepiť? Žiaden strach, so špeciálnym lepidlom METYLAN Liquid vám to pôjde jedna báseň. Lepidlo je priamo určené na tapety, či už ide o tapety papierové, vinylové, vliesové alebo štruktúrované. Príprava tekutého koncentrovaného lepidla vám zaberie 2 minúty a aplikovať ho môžete priamo na stenu alebo na tapetu. Lepidlo má vysokú lepiacu silu a dokonalú priľnavosť. Umožňuje ľahké posúvanie tapety a perfektné napojenie na vzorku. Balenie obsahuje 200 g lepidla METYLAN Liquid. Kľúčové vlastnosti lepidla METYLAN Liquid 200 gŠpeciálne lepidlo na tapety METYLAN LiquidNa všetky druhy tapietPripravené na použitie do 2 minútVeľmi jednoduchá prípravaVysoká lepiaca silaDokonalá priľnavosťVeľká odolnosť proti vlhkostiBalenie obsahuje 200 g lepidla METYLAN Návod na použitie:Vylejte celý obsah fľaše do vody a rýchlo miešajte 30 sekúnd. Po minúte opäť premiešajte a po 2 minútach miešanie zopakujte. Pasta je teraz pripravená na použitie. Nepridávajte väčšie množstvo vody, ako je uvedené na obale.

Produkt METYLAN DIRECT - Lepidlo na tapety pre valčekovanie 200 g má priradený EAN kód 4015000426794.

METYLAN DIRECT - Lepidlo na tapety pre valčekovanie 200 g - parametre produktu

METYLAN DIRECT - Lepidlo na tapety pre valčekovanie 200 g - história ceny a dostupnosti

METYLAN DIRECT - Lepidlo na tapety pre valčekovanie 200 g - ďalšie zaujímavé produkty

METYLAN DIRECT - Lepidlo na tapety pre valčekovanie 200 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?