MEREO - Mada sprchová batéria s hlavovou guľatou sprchou, čierna CBE60104SFM

MEREO - Mada sprchová batéria s hlavovou guľatou sprchou, čierna CBE60104SFM

MEREO - Mada sprchová batéria s hlavovou guľatou sprchou, čierna CBE60104SFM

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 209,63 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

MEREO - Mada sprchová batéria s hlavovou guľatou sprchou, čierna CBE60104SFM - popis produktu

Sprchový set obsahuje batériu so sprchovou súpravou, trojpolohovú ručnú a okrúhlu hlavovú sprchu s priemerom 250 mm. Sprcha je vybavená štandardným závitom 1/2 'pre pripojenie na sprchovú hadicu. Súčasťou je tiež čierná pripojovacia hadica s dĺžkou 150 cm.Nová séria Mada zaujme na prvý pohľad robustnou konštrukciou a svojim prvotriednym dizajnom. Kvalitné materiály zaručujú spoľahlivosť a dlhú životnosť týchto batérií. Batériu dodávame s rozteči 150 mm.- 10 rokov záruka na batériu- servis vodovodných batérií zaistený v rámci ČR a SRHlavová sprcha:Hlavová sprcha s priemerom o 250 mm sa vyznačuje moderným dizajnom, vysokou variabilitou a predovšetkým umožňuje takmer ľubovoľnú kombináciu s príslušenstvom sprchového programu. Má veľmi jemný prúd vody. Súčasťou je aj výkyvný kĺb. Funkcia sprchy:- fast clean: systém ľahkého čistenia od usadenín vodného kameňa - výkyvný kĺb - sprayRučná sprcha:Trojpolohová sprchová hlavica sa vyznačuje moderným designom, vysokou variabilitou a predovšetkým umožňuje takmer ľubovoľnú kombináciu s príslušenstvom sprchového programu. Sprcha je osadená štandardným závitom 1/2' na pripojenie na sprchovú hadicu.Funkcia sprchy:- fast clean: systémom ľahkého čistenia od usadenín vodného kameňa- water saver: sprcha je vybavená systémom na úsporu vody pri sprchovaní- spray, bublinky, spray & bublinkySprchová hadica:Sprchová černá hadica v dĺžke 150 cm. Hadica sa montuje medzi batériu a sprchovú hlavicu.- Anti-twist: systém proti prekrúteniu hadice - pre správnu funkciu pripojte dlhšiu kónusovú koncovku na ručnú sprchu.

Produkt MEREO - Mada sprchová batéria s hlavovou guľatou sprchou, čierna CBE60104SFM patrí do skupiny produktov Sprchové batérie, vyrába ho značka MEREO, nájdete ho v e-shope Svet-kupelne.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Vaňové batérie, patrí pod značku MEREO, v ponuke predajcu Svet-kupelne.sk.

Produkt MEREO - Mada sprchová batéria s hlavovou guľatou sprchou, čierna CBE60104SFM patrí do skupiny produktov Sprchové sety, patrí značke MEREO, nájdete ho v e-shope Svet-kupelne.sk.

MEREO - Mada sprchová batéria s hlavovou guľatou sprchou, čierna CBE60104SFM - parametre produktu

MEREO - Mada sprchová batéria s hlavovou guľatou sprchou, čierna CBE60104SFM - história ceny a dostupnosti

MEREO - Mada sprchová batéria s hlavovou guľatou sprchou, čierna CBE60104SFM - ďalšie zaujímavé produkty

MEREO - Mada sprchová batéria s hlavovou guľatou sprchou, čierna CBE60104SFM - ako nakúpiť najvýhodnejšie?