Melitta Molino Čierno-červený

Melitta Molino Čierno-červený

Melitta Molino Čierno-červený

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Melitta Molino Čierno-červený - popis produktu

Mlynček na kávu Melitta Molino Čierno-červený:Len čerstvo namleté kávové zrná zaručia tú najlepšiu chuť vášho obľúbeného nápoja. Preto určite vyskúšajte moderný elektrický mlynček na kávu MELITTA, ktorý sa stane vaším vítaným pomocníkom. Kávu namelie pomocou mlecích kameňov, s ktorými dosiahnete výraznejšiu chuť. Intenzitu si môžete samozrejme nastaviť, v ponuke je až 17 stupňov hrubosti mletia. Na jedno espresso je potrebných 7 g kávy, na doppio a flat white potom 14 g, pričom zásobník naraz pojme 200 g kávových zŕn. O výkon sa stará odolný 100W motor. Kľúčové vlastnosti mlynčeka na kávu Melitta Molino Čierno-červený Moderný elektrický mlynček na kávu MELITTA vám pomôže vyrobiť skvelú kávu Zrná melie mlecími kameňmi Ponúka až 17 intenzít hrubosti mletia Do zásobníka môžete nasypať až 200 g kávy Z jedného mletia si pripravíte 14 porcií kávy Výkon kávového mlynčeka je 100 W Nezapne sa bez nasadeného veka Výrobným materiálom tela mlynčeka na kávu MELITTA je plast S mlynčekom na kávu MELITTA si pripravíte kávu podľa vašich predstáv Mlynček na kávu MELITTA naplní vaše očakávania, pretože je vybavený praktickými funkciami, ktoré zlepšia komfort pri používaní. Mlynček na kávu sa spustí iba v prípade správneho nasadenia ochranného veka. Mlynček na kávu MELITTA poteší všetkých, ktorým sa nechce do kaviarne, ale napriek tomu si potrpia na kvalitnú kávu vyrobenú z čerstvo namletých zŕn.

Elektrický mlynček Melitta 1019-01 Molino. 

Produkt Melitta Molino Čierno-červený patrí do skupiny produktov Mlynčeky na kávu, vyrába ho značka MELITTA, nájdete ho v e-shope Tonerpartner.sk, Alza.sk.

Produkt Melitta Molino Čierno-červený označuje EAN kód 4006508212958.

Melitta Molino Čierno-červený - parametre produktu

Melitta Molino Čierno-červený - história ceny a dostupnosti

Melitta Molino Čierno-červený - ďalšie zaujímavé produkty

Melitta Molino Čierno-červený - ako nakúpiť najvýhodnejšie?