Kohe by eyerim Max Silver - L (50)

Kohe by eyerim Max Silver - L (50)

Kohe by eyerim Max Silver - L (50)

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 60 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kohe by eyerim Max Silver - L (50) - popis produktu

Pracujete dlhé hodiny na počítači? Oddychujete pozeraním sociálnych sietí a seriálov? Nepotrebujete dioptrie, no vaše oči dostávajú denne zabrať? V eyerime vieme, že pred škodlivým žiarením z obrazoviek sa treba chrániť, preto vám predstavujeme našu kolekciu okuliarov na počítač, ktoré si zamilujete! Nezáleží na tom, či máte radi klasický alebo odvážny štýl, z týchto modelov si vyberie každý. eyerim okuliare na počítač filtrujú 35 % modrého svetla medzi 400 a 450 nm a zvyšujú tak váš komfort videnia pri práci pred obrazovkami. Šošovky takiež poskytujú 100 % UV ochranu, sú antireflexné, odolné proti poškriabaniu a vďaka superhydrofóbnej vrstve sa menej špinia a ľahšie sa čistia.

Produkt Kohe by eyerim Max Silver - L (50) je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dioptrické okuliare od značky Kohe by eyerim, veľkosť je 50, farebný variant je Strieborné, je vyrobený z materiálu Kovové v ponuke e-shopu Eyerim.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Okuliare na počítač, patrí pod značku Kohe by eyerim, veľkosť odpovedá označeniu 50, farebné prevedenie je Strieborné, materiál je Kovové, nájdete ho v e-shope Eyerim.sk.

Kohe by eyerim Max Silver - L (50) - parametre produktu

Veľkosť50
FarbaStrieborné
Tvar rámuOkrúhle
MateriálKovové
Určenieunisex
Odporúčaná cena64.00
KategóriaOkuliare, Hodiny, Dioptrické okuliare, Siete, Počítače, Okuliare na počítač
ZnačkaKohe by eyerim
Veľkosť50
FarbaStrieborné
MateriálKovové
E-shopEyerim.sk

Kohe by eyerim Max Silver - L (50) - história ceny a dostupnosti

Kohe by eyerim Max Silver - L (50) - ďalšie zaujímavé produkty

Kohe by eyerim Max Silver - L (50) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?