Mindok Mars: Teraformace rozširenie Neklid

Mindok Mars: Teraformace rozširenie Neklid

Mindok Mars: Teraformace rozširenie Neklid

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 17,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mindok Mars: Teraformace rozširenie Neklid - popis produktu

Rozšírenie spoločenskej hry Mars: Teraformace – Nepokoj:Piate rozšírenie spoločenskej hry Mars: Teraformácia dostalo názov Nepokoj (Turmoil). Hráča privedie z Venuše a vesmírnych flotíl späť na červenú planétu, kde už to vrie. Medzi korporáciami graduje zápas o ekonomickú nadvládu a o rozšírenie ľudskej spoločnosti na Marse. Do hry vstupujú nové korporácie a karty projektov a ako úplná novinka sa objavujú karty typu globálnej udalosti. Rozšírenie však predovšetkým prináša nový herný systém, ktorý by mal posilniť interakcie medzi jednotlivými hráčmi. Centrom diania sa stáva nový Výbor pre teraformáciu, v ktorom budú zasadať delegáti jednotlivých hráčov. Ich vplyv na politický vývoj na Marse tak bude nezanedbateľný.Kľúčové vlastnosti rozšírenie spoločenskej hry Mars: Teraformácia – NepokojPiate rozšírenie spoločenskej hry Mars: TeraformáciaPrináša nový herný systém posilňujúci interakciu medzi hráčmiHra obsahuje 5 nových korporácií a 16 nových kariet projektovPrvýkrát sa objavujú v hre karty typu globálnej udalostiAko nová politická aréna vzniká Výbor pre teraformáciuRozšírenie znovu zvyšuje variabilitu pôvodnej hryNepokoj je vhodný pre skúsených hráčov hry Mars: TeraformáciaNa hranie je potrebná aj základná hraOdporúčaný vek od:12+Herná doba:120 minPočet hráčov:1 – 5Poznámka:Rozšírenie Nepokoj je možné kombinovať s ďalšími rozšíreniami hry Mars: Teraformácia a je možné hrať podľa akejkoľvek zmeny pravidiel. Predlžuje dobu hry asi o 30 minút.Rozšírenie obsahuje:5 kariet korporácií16 kariet projektov31 kariet globálnych udalostí6 politických zameraní1 dosku globálnych udalostí1 dosku teraformačnej komisie35 delegátov (7 z každej farby)14 neutrálnych delegátov1 ukazovateľ vplyvu

Mars: Teraformace rozšíření Neklid je páté rozšíření pro hru o dobývání Rudé planety Mars: Teraformace. Rozšíření Neklid patří mezi expertní, protože přidává nový herní systém a větší interakci mezi hráči. Hráči nyní mohou vytvořit také teraformační komisi, v níž zasedají jejich delegáti. Prostřednictvím komise lze ovlivňovat politické směřování Marsu po celé generace (ať už půjde např. o ekologii, vědecký výzkum nebo získávání surovin). Naše obzory se stále rozšiřují. Korporace expandují pole své působnosti do všech koutů Sluneční soustavy v honbě za minerály a dalšími zdroji. Teraformace většiny těles možná není, ale zakládání kolonií a stanic může významně zvýšit vaše příjmy a podstatně přispět k nejdůležitějšímu cíli: úspěšné teraformaci Marsu. Vyšlete své obchodní flotily k vzdáleným oběžnicím! Kolonizujte oblaka Jupitera a využijte svých aktiv na Zemi, aby vás katapultovala k úspěchu! Obsah balení fantasy hry Mars: Teraformace - Neklid: 5 karet korporací 16 karet projektů 31 karet globálních událostí 6 politických zaměření 1 deska globálních událostí 1 deska teraformační komise 35 delegátů (7 od každé barvy) 14 neutrálních delegátů 1 ukazatel vlivu

Tento produkt sa nachádza v kategórii Spoločenské hry, patrí pod značku MINDOK, v ponuke predajcu Alza.sk, Vesely-Drak.sk.

Produkt Mindok Mars: Teraformace rozširenie Neklid je možné nájsť medzi produktmi v skupine Stolové hry, patrí pod značku MINDOK v ponuke e-shopu Alza.sk, Vesely-Drak.sk.

Produkt Mindok Mars: Teraformace rozširenie Neklid označuje EAN kód 8595558303663.

Mindok Mars: Teraformace rozširenie Neklid - parametre produktu

Mindok Mars: Teraformace rozširenie Neklid - história ceny a dostupnosti

Mindok Mars: Teraformace rozširenie Neklid - ďalšie zaujímavé produkty

Mindok Mars: Teraformace rozširenie Neklid - ako nakúpiť najvýhodnejšie?