MANDUCA Nosič ergonomický XT šedá-biela

MANDUCA Nosič ergonomický XT šedá-biela

MANDUCA Nosič ergonomický XT šedá-biela

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 138,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

MANDUCA Nosič ergonomický XT šedá-biela - popis produktu

Nosič pre dieťa MANDUCA XT sivobiela:Pre bábätko je prirodzené hľadať blízkosť svojich rodičov. Ak vám vyhovuje, keď nosíte svoje dieťatko pri sebe, odporúčame vám nosič pre dieťa Manduca. Je vytvorený na uloženie dieťaťa na brucho, na chrbát a na bok. Nosenie na bruchu vám poskytne nepretržitý kontakt s dieťaťom. Nosič na chrbát možno využiť pre staršie deti, ktoré už samy stoja alebo sedia. Nosenie na boku patrí k najstarším a najrozšírenejším metódam. Nosič pre deti ponúka pohodlný spôsob nosenia dlhšiu dobu, pretože jeho hmotnosť rovnomerne rozložíte na svoje boky a ramená. Je koncipovaný na hmotnosť dieťaťa od 3,5 do 20 kg. Pevnosť a kvalitu látky zabezpečuje bavlna. Vo výbave nosiča nechýba praktická výbava, v tomto prípade vrecká, kapucňa a vystužené popruhy. Kľúčové prednosti nosiča pre deti MANDUCA XT sivobiela Nosič pre bábätko Manduca umožní niesť dieťa a zároveň mať voľné ruky Je dizajnovaný na uloženie dieťaťa na brucho, na chrbát a na bok Zvládne nosenie dieťaťa s hmotnosťou od 3,5 do 20 kg Spoľahlivosť a kvalitu látky zaistí bavlna Vaše dieťatko bude komfortne usadené vďaka možnosti nastavenia šírky sedu, ramenného popruhu a bedrového pásu Ergonomické spracovanie je pre vývoj dieťaťa prospešné Prekrížiteľné zadné popruhy sú praktické pre ťažšie deti Nosič je vhodný do automatickej práčky Nosič pre deti si vy aj vaše dieťa rýchlo obľúbite Nosič pre dieťa Manduca je výbornou voľbou namiesto tradičného kočíka. Vaše dieťatko bude mať dostatočný komfort vďaka možnosti nastavenia šírky sedu, ramenného popruhu a bedrového pásu. Pýši sa ergonomickým spracovaním, ktoré napomáha správnemu vývoju dieťaťa. Ergonomický nosič poskytuje správnu podporu a pohodlie pre bábätko, čím predchádza riziku deformácií chrbtice alebo bedier. Na chrbte môžu byť popruhy skrížené, čo využijete najmä pri ťažších deťoch. Oceníte pridanú výbavu nosiča pre dieťa Nosič pre deti Manduca nielen že podporuje hlbšie spojenie medzi dieťaťom a rodičom, ale tiež kladie dôraz na pohodlie. Ku komfortnému noseniu bábätka prispievajú vystužené popruhy, vďaka ktorým sa nemusíte obávať žiadneho nepríjemného tlaku. Má všité vrecká na malé veci, aby boli ľahko dostupné. Ďalšou užitočnou vlastnosťou je kapucňa, ktorá zaisťuje bezpečnosť dieťaťa pred slnkom, vetrom, chladom a ďalším nepriaznivým počasím.

Nový ergonomický nosič s plynule rozšíriteľným sedom 16-50 cm. - ergonomický nosič pre nosenie detí od narodenia do detského veku bez ďalších doplnkov - umožňuje nastavenie do 3 rôznych výšok - určené od 3,5-20 kg - súčasťou nosiča je ZipIn - doplnok pre ergonomické tvarovanie chrbtovej opierky - veľkostne prispôsobiteľné všetkým veľkostiam bábätiek a rodičov - možno nosiť v troch pozíciách - na bruchu, na boku a na chrbte - dlhá chrbtová opierka, ktorú možno jednoducho pomocou zipsu nastaviť približne o 7 cm umožňuje bezpečné nosenie aj veľkých detí - mäkké polstrovanie v okolí nožičiek zabraňuje vzniku otlakov aj u chudých detí - kapucňa, ktorá je súčasťou opierky nosiča je v zbalenom stave schovaná v hornej časti hlavičky, umožňuje fixáciu hlavičky.Ak dieťa zaspí v nosiči, vytvára oporu pre krk dieťaťa. - unikátna trojito regulovateľná dĺžka ramenného popruhu zaisťuje komfortné nosenie aj pre osoby malého vzrastu (cca 160 cm) - bohato polstrované ramenné popruhy medzi ramená a bedrá, čo oceníte najmä pri nosení ťažších detí - pri nosení na bruchu možno popruhy na chrbte prekrížiť pre väčší komfort (ocenia najmä osoby s úzkymi ramenami) - nastaviteľný bedrový pás dĺžky 64 - 140 cm umožňuje prispôsobenie všetkým veľkostným kategóriám - nosítko je vyrobené z mäkkého jemného materiálu 100% biobavlna, vnútorná vrstva je tvorená 100% biobavlnou, na farbenie sa používajú šetrné farbivá - všetky pracky a spony sú vyrobené z kvalitných trvanlivých materiálov, YKK zips neobsahuje nikel - všetky pracky a spony sú podložené polstrovaním, aby netlačili, pracka bedrového pásu ma trojité istenie - anatomicky tvarovaný bedrový pás rozkladá váhu, čo oceníte pri nosení ťažších detí - voľné konce popruhov možno zrolovať - váha nosiča je 700 g, rozmery v zloženom stave 21x33,7x10,5 cm - nosič zodpovedá Európskej norme CEN / TR 16512: 2015 - možno prať v práčke pri teplote 30 ° C - testované na prítomnosť škodlivých látok - vyrobené v ČR

Tento produkt sa nachádza v kategórii Nosiče detí, vyrába ho značka Manduca, v ponuke predajcu Alza.sk.

Produkt MANDUCA Nosič ergonomický XT šedá-biela je možné nájsť medzi produktmi v skupine Nosiče pre deti, je v ponuke značky Manduca v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt MANDUCA Nosič ergonomický XT šedá-biela je označený EAN kódom 4250371704816.

MANDUCA Nosič ergonomický XT šedá-biela - parametre produktu

MANDUCA Nosič ergonomický XT šedá-biela - história ceny a dostupnosti

MANDUCA Nosič ergonomický XT šedá-biela - ďalšie zaujímavé produkty

MANDUCA Nosič ergonomický XT šedá-biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?