MANDUCA Twist mint #4942882

MANDUCA Twist mint #4942882

MANDUCA Twist mint #4942882

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 71,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

MANDUCA Twist mint - popis produktu

Nosič pre dieťa MANDUCA Twist mint:Bábätku je najlepšie v blízkosti rodičov. Ak preferujete nosenie dieťatka pri sebe, bude sa vám hodiť nosič pre dieťa Manduca. Slúži na uloženie dieťaťa na brucho a na chrbát. Nosenie na bruchu vám dá možnosť udržiavať nepretržitý kontakt s dieťaťom. Nosič na chrbát je optimálny pre deti, ktoré zvládnu samostatne sedieť alebo stáť. Nosič pre deti prináša komfortný spôsob nosenia dlhšiu dobu, keďže tento spôsob zaisťuje rovnomerné rozloženie jeho hmotnosti na vaše boky a ramená. Je prispôsobený na hmotnosť dieťaťa do 9 kg. Za pevnosť a kvalitu látky ručí bavlna. Viazacie zapínanie nosiča ponúka rýchly a jednoduchý spôsob na usadenie a zloženie dieťatka. Súčasť nosiča tvorí praktická výbava, v tomto prípade vrecká. Kľúčové prednosti nosiča pre deti MANDUCA Twist mint Nosič pre bábätko Manduca znamená pohodlný kontakt s dieťaťom a voľné ruky Je nachystaný na uloženie dieťaťa na brucho a na chrbát Unesie dieťa s hmotnosťou do 9 kg Pevnosť a kvalitu látky prináša bavlna Pohodlie vášmu dieťatku zaistí možnosť nastavenia chrbtového panelu Ergonomické spracovanie je dôležité pre správny vývoj dieťaťa Prekrížiteľné zadné popruhy zaisťujú pohodlie v prípade väčších detí Tento konkrétny typ nosiča pre dieťa môžu využívať aj mamičky po cisárskom reze Nosič je vhodný na pranie v práčke Nosič pre deti si ihneď získa priazeň vašu aj vášho dieťaťa Nosič pre dieťa Manduca môže byť výbornou alternatívou ku klasickému kočíku. Vaše dieťatko bude mať vždy dostatok pohodlia vďaka možnosti nastavenia chrbtového panelu. Môže sa pýšiť ergonomickým vyhotovením, ktoré pozitívne ovplyvňuje vývoj dieťaťa. Ergonomický nosič poskytuje správnu podporu a pohodlie pre bábätko, a tak minimalizuje riziko deformácie chrbtice alebo bedier. Popruhy môžete na chrbte prekrížiť, čo bude užitočné v prípade ťažších detí. Tento konkrétny typ nosiča pre deti je vhodný aj pre mamičky, ktoré majú za sebou cisársky rez. Navyše je nosič jednoducho udržiavateľný v automatickej práčke. Zaujme vás pridaná výbava nosiča pre dieťa Nosič pre deti Manduca okrem posilňovania vzťahu medzi rodičom a dieťaťom tiež zaisťuje spoločné pohodlie. Všité vrecká predstavujú úložný priestor na drobné predmety, aby boli vždy poruke. 4 m

Produkt MANDUCA Twist mint #4942882 patrí do skupiny produktov Nosiče detí, vyrába ho značka Manduca, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Nosiče pre deti, je v ponuke značky Manduca v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt MANDUCA Twist mint #4942882 označuje EAN kód 4250371705233.

MANDUCA Twist mint - parametre produktu

MANDUCA Twist mint - história ceny a dostupnosti

MANDUCA Twist mint - ďalšie zaujímavé produkty

MANDUCA Twist mint - ako nakúpiť najvýhodnejšie?