LUDI - Skákací pes ružový

LUDI - Skákací pes ružový

LUDI - Skákací pes ružový

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LUDI - Skákací pes ružový - popis produktu

Hopsadlo pre deti Ludi Skákací pes ružový:Hopsadlo Ludi - Skákací nafukovací pes má ergonomický tvar, súčasťou balenia je pumpička a šatka s menovkou. Vyrobené z odolného materiálu. Nosnosť 35 kg. Rozmery: 58 × 48 × 27 cm.Chcete deťom pomôcť pri ich prvých krôčikoch? Kúpte im Skákadlo Ludi. Tento nafukovací skákací pes má ergonomický tvar. Najmenším deťom už od 10 mesiacov pomôže pri ich prvých krôčikoch. Keď dieťa získa pri prvej chôdzi istotu, začne objavovať kúzlo skákania. Uši psa slúži ako držadlá. Psíkovi môžu deti uviazať okolo krku šatku s popisovacou menovkou, ktorá je súčasťou balenia. Tak si dieťa svojho psíka vždy zaručene spozná a môžu sa z nich stať najlepší kamaráti. Súčasťou výrobku je aj nafukovacia pumpička.Kľúčové vlastnostinafukovací skákací pesergonomický tvarsúčasťou balenia - pumpička, šatka s menovkouvyrobené z odolného materiálunosnosť 35 kgrozmery: 58 × 48 × 27 cm

Produkt LUDI - Skákací pes ružový je možné nájsť medzi produktmi v skupine Hračky pre deti, je v ponuke značky Ludi v ponuke e-shopu Market24.sk, Alza.sk, Pilulka.sk.

Produkt LUDI - Skákací pes ružový označuje EAN kód 3550839927773.

LUDI - Skákací pes ružový - parametre produktu

LUDI - Skákací pes ružový - história ceny a dostupnosti

LUDI - Skákací pes ružový - ďalšie zaujímavé produkty

LUDI - Skákací pes ružový - ako nakúpiť najvýhodnejšie?