LUDI - Skákací pes, modrý

LUDI - Skákací pes, modrý

LUDI - Skákací pes, modrý

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 27,30 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LUDI - Skákací pes, modrý - popis produktu

Hopsadlo pre deti Ludi Skákací pes, modrý:Hopsadlo Ludi - Skákací nafukovací pes má ergonomický tvar, súčasťou balenia je pumpička a šatka s menovkou. Vyrobené z odolného materiálu. Nosnosť 35 kg. Rozmery: 58 × 48 × 27 cm.Chcete deťom pomôcť pri ich prvých krôčikoch? Kúpte im Hopsadlo Ludi. Tento nafukovací skákací pes má ergonomický tvar. Najmenším deťom už od 10 mesiacov pomôže pri ich prvých krôčikoch. Keď dieťa získa pri prvej chôdzi istotu, začne objavovať kúzlo skákania. Uši psa slúžia ako držadlá. Psíkovi môžu deti uviazať okolo krku šatku s popisovacou menovkou, ktorá je súčasťou balenia. Tak si dieťa svojho psíka vždy zaručene spozná a môžu sa z nich stať najlepší kamaráti. Súčasťou výrobku je aj nafukovacia pumpička.Kľúčové vlastnostiNafukovací skákací pesErgonomický tvarSúčasťou balenia – pumpička, šatka s menovkouVyrobené z odolného materiáluNosnosť: 35 kgRozmery: 58 × 48 × 27 cm 

Modrý skákací pes je pripravený pre deti od 10 mesiacov, aby im pomohol s ich prvými poskokami. Stačí keď deti nasadnú, uchopí ho za ušká a môžu ich skúšať.

Prednosti:

  • ergonomický tvar
  • odolný materiál

Obsah balenia:

  • skákací pes, šatka s popisovacou menovkou
  • nafukovacia pumpička

Kúpte deťom skákacieho psíka Ludi!

Vhodné pre deti od 10 mesiacov Materiál: vysoko kvalitný PVC Nosnosť: cca do 35 kg Rozmery: 58 x 48 x 27 cm

Produkt LUDI - Skákací pes, modrý je označený EAN kódom 3550839927766.

LUDI - Skákací pes, modrý - parametre produktu

Určeniemale
KategóriaHopsadla
EAN3550839927766

LUDI - Skákací pes, modrý - história ceny a dostupnosti

LUDI - Skákací pes, modrý - ďalšie zaujímavé produkty

LUDI - Skákací pes, modrý - ako nakúpiť najvýhodnejšie?