Ludi Puzzle penové Zvieratká 120 x 120 cm

Ludi Puzzle penové Zvieratká 120 x 120 cm

Ludi Puzzle penové Zvieratká 120 x 120 cm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ludi Puzzle penové Zvieratká 120 x 120 cm - popis produktu

Penové puzzle Ludi 120 × 120 cm Zvieratká:Penové puzzle sú skvelou pomôckou pre rozvoj vašich detí. Okrem rozvoja zmyslov a predstavivosti sa deti učia rozpoznávať rôzne tvary, vyslovovať názvy a skladať puzzle dohromady. Dieliky sú vyrobené z ohybného a odolného materiálu, ktorý tlmí nárazy a tepelne izoluje. Zložené puzzle sú teda ideálne aj ako hracia podložka či dekorácia do detskej izby. Puzzle sú ľahké, ľahko rozložiteľné a dajú sa jednoducho skladovať. Penové puzzle sú vhodné pre deti od narodenia.Kľúčové vlastnostiHračka ideálna pre rozvoj detíVyrobené z ohybného a odolného materiáluTlmí nárazy a tepelne izolujeIdeálne ako hracia podložka či dekoráciaĽahké a ľahko rozložiteľnéVhodné pre deti od narodeniasúprava obsahuje 25 dielikov so zvieratkamiPenové puzzle so zvieratkamiSúprava s rozmermi 120 × 120 cm obsahuje 25 dielikov s vyberateľnými zvieratkami. 

Puzzle ako výborná podložka na sedenie na podlahu detské izbičky a navyše hračka zároveň. Podložku možno zostaviť farebných dielov.

Prednosti:

  • ľahký, ohybný materiál
  • rozvíja pozornosť a motoriku
  • tepelný izolant

Obsah balenia:

  • farebné dieliky
  • vyberateľná zvieratka

Nechajte svoje najmenší skladať puzzle z veľkých dielikov!

Vhodné pre deti od narodenia Materiál: PVC Rozmery 1 dielika: 46,5 x 32 x 1,4 cm Rozmery po zostavení: 120 x 120 x 1,4 cm

Sada rôznofarebných penových puzzlí s vyberateľnými zvieratkami. Jednotlivé diely majú rôznorodé povrchy, farby i tvary a podnecujú tak rozvoj jednotlivých zmyslov a predstavivosti dieťaťa. Z dielov zostavíte hraciu podložku, ohrádku, kocku apod. Materiál je ohybný, odolný, tlmí nárazy a tepelne izoluje, takže zložené puzzle sú ideálne aj ako hracia podložka a dekorácia do detskej izby. Rozmery: 120 x 120 x 1,4 cm Vhodné pre deti od narodenia.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Hračky pre deti, je v ponuke značky Ludi a je prispôsobený unisex.

Produkt Ludi Puzzle penové Zvieratká 120 x 120 cm je možné nájsť medzi produktmi v skupine penové puzzle, patrí značke Ludi a je dizajnovaný unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Ortopedické pomôcky, je v ponuke značky Ludi a je prispôsobený unisex.

Produkt Ludi Puzzle penové Zvieratká 120 x 120 cm je označený EAN kódom 3550833100066.

Ludi Puzzle penové Zvieratká 120 x 120 cm - parametre produktu

Ludi Puzzle penové Zvieratká 120 x 120 cm - história ceny a dostupnosti

Ludi Puzzle penové Zvieratká 120 x 120 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Ludi Puzzle penové Zvieratká 120 x 120 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?