Stojacia lampa Luceplan Malamata, brúsená mosadz

Stojacia lampa Luceplan Malamata, brúsená mosadz

Stojacia lampa Luceplan Malamata, brúsená mosadz

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stojacia lampa Luceplan Malamata, brúsená mosadz - popis produktu

Stmievateľná stojacia lampa Malamata s otočným a naklápacím ramenom Stojacia lampa Malamata je vybavená oceľovou konštrukciou pozostávajúcou z okrúhlej základne, vertikálneho stojana a horizontálneho ramena. Ten na jednom konci drží guľovité tienidlo, ktoré pozostáva z opálového skla fúkaného ústami a vyžaruje svetlo používanej lampy rovnomerne do všetkých strán. Na protiľahlej časti horného ramena je pripevnené protizávažie, ktoré možno uvoľniť, premiestniť a zaistiť na mieste pomocou tlačidla a napínacej pružiny. Vďaka umiestneniu závažia možno flexibilne nastaviť sklon ramena, ktoré možno tiež otáčať o 360°. Stmievač na kábli ponúka ďalšiu možnosť nastavenia. Názov Malamata odkazuje na hebrejský význam 'nad' a 'pod' a vybrali ho izraelskí dizajnéri Kfir Schwalb a Orit Magia (Studio shulab). Názov dokonale odráža dizajn a funkčnosť svietidla. Za jeho výrobu je zodpovedný taliansky prémiový výrobca Luceplan.

Produkt Stojacia lampa Luceplan Malamata, brúsená mosadz patrí do skupiny produktov Stojacie lampy, patrí značke Luceplan, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Stojace lampy, vyrába ho značka Luceplan, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Stojacia lampa Luceplan Malamata, brúsená mosadz - parametre produktu

Stojacia lampa Luceplan Malamata, brúsená mosadz - história ceny a dostupnosti

Stojacia lampa Luceplan Malamata, brúsená mosadz - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

Stojacia lampa Luceplan Malamata, brúsená mosadz - ďalšie zaujímavé produkty

Stojacia lampa Luceplan Malamata, brúsená mosadz - ako nakúpiť najvýhodnejšie?