LOVI Ohrievač dojčenských fliaš - sivý, Doprava zadarmo

LOVI Ohrievač dojčenských fliaš - sivý, Doprava zadarmo - popis produktu

Ohrievač fliaš LOVI Ohrievač fliaš – sivý:Praktický pomocník každej mamičky pri ohreve mliečka či príkrmov – to je ohrievač fliaš Lovi. Ideálnej teploty pokrmu pre vaše bábätko dosiahne behom pár minút a nezáleží ani na tom, či bolo jedlo v chladničke alebo malo izbovú teplotu. Vždy pokrm ohreje rovnomerne a rýchlo. Je kompatibilný s väčšinou fľaštičiek, ktoré sú dostupné na našom trhu. Disponuje funkciou automatického vypnutia v režime HOT. Ohrievač disponuje prehľadnou obrazovkou, vďaka ktorej je ovládanie veľmi jednoduché. Ohrievač fliaš Lovi v sivej farbe vám ponúkne hneď 4 funkcie v troch módoch. Súčasťou balenia je aj odmerka na vodu. Príprava pokrmov pre vaše dieťatko bude hračka a vy sa môžete plne venovať svojmu bábätku.Kľúčové vlastnosti ohrievača fliaš Lovi – sivýRýchly ohrev bez ohľadu na teplotu pokrmuRovnomerné ohrievanieKompatibilný s väčšinou fľaštičiekFunkcia automatického vypnutiaPrehľadná obrazovka a jednoduché ovládanieSúčasťou balenia je odmerka na vodu4 funkcie v troch módoch – ohrev, rozmrazovanie, sterilizácia, udržiavanie teplotyOhrievač fliaš Lovi je v sivom vyhotovení4 funkcie v troch módochModerný a multifunkčný. Taký je ohrievač fliaš Lovi. BOTTLE mode ohreje tekutinu vo fľaši či rozmrazí pokrm v skladovacom vrecku. Mlieko či príkrm pre vaše bábätko udrží teplé až po dobu 10 hodín. HOT mode zaručí rýchly ohrev jedla a sterilizáciu fliaš či príslušenstva. DINNER mode udrží pokrm v požadovanej teplote až na 3 hodiny.

LOVI Bottle Warmer, 1 ks, Ohrievač mlieka pre deti, Každý, kto má doma malé dieťa, dobre vie, aký je čas vzácny. Ohrievač fliaš LOVI Bottle Warmer vám pomôže mlieko ohriať raz-dva a udrží ho v optimálnej teplote. Zabudnite na pripálené mlieko a neustále státie pri sporáku, s ohrievačom fliaš táto starosť odpadne. Vlastnosti: rýchlo a rovnomerne ohrieva mlieko a jedlo udržuje teplotu mlieka/jedla automatické vypnutie pri absencii vody hodí sa pre väčšinu typov fliaš rozmrazuje jedlo

Ideálny pomocník pre ohrievanie pokrmov.. Vlastnosti:. - Dosiahnutie ideálnej teploty počas niekoľkých minút bez ohľadu na to, či bol pokrm v chladničke alebo má izbovú teplotu.. - Rýchle a rovnomerné ohriatie. Intuitívne ovládanie

LOVI Ohrievač fliaš sivý Ohrievač fliaš LOVI 4 v 1 - ohrieva, udržuje teplotu, rozmrazuje a sterilizuje parou. Rýchle a rovnomerné ohriatie. Intuitívne ovládanie na prehľadné obrazovke.

Produkt LOVI Ohrievač dojčenských fliaš - sivý, Doprava zadarmo patrí do skupiny produktov Zdravé fľaše od značky Lovi, je vyrobený vo veľkosti 1 ks, nájdete ho u predajcu Pilulka.sk, Market24.sk, Alza.sk, Feedo.sk, AndreaShop.sk, Najlekaren.eu, Notino.sk a je navrhnutý unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Ohrievače dojčenských fliaš, je v ponuke značky Lovi vo veľkosti 1 ks, nájdete ho u predajcu Pilulka.sk, Market24.sk, Alza.sk, Feedo.sk, AndreaShop.sk, Najlekaren.eu, Notino.sk a je vhodný unisex.

Produkt LOVI Ohrievač dojčenských fliaš - sivý, Doprava zadarmo je označený EAN kódom 5901691817241.

LOVI Ohrievač dojčenských fliaš - sivý, Doprava zadarmo - parametre produktu

LOVI Ohrievač dojčenských fliaš - sivý, Doprava zadarmo - história ceny a dostupnosti

LOVI Ohrievač dojčenských fliaš - sivý, Doprava zadarmo - súvisiace články v blogu

Ako ušetriť elektrickú energiu?

Spotreba elektrickej energie predstavuje podstatnú nákladovú položku v rodinnom rozpočte.

LOVI Ohrievač dojčenských fliaš - sivý, Doprava zadarmo - ďalšie zaujímavé produkty

LOVI Ohrievač dojčenských fliaš - sivý, Doprava zadarmo - ako nakúpiť najvýhodnejšie?