LOVI Ohrievač dojčenských fliaš - biely, Doprava zadarmo

LOVI Ohrievač dojčenských fliaš - biely, Doprava zadarmo - popis produktu

Ohrievač fliaš LOVI Ohrievač fliaš – biely: Praktický pomocník každej mamičky pri ohreve mliečka či príkrmov – to je ohrievač fliaš Lovi. Ideálnej teploty pokrmu pre vaše bábätko dosiahne behom pár minút a nezáleží ani na tom, či bolo jedlo v chladničke alebo malo izbovú teplotu. Vždy pokrm ohreje rovnomerne a rýchlo. Je kompatibilný s väčšinou fľaštičiek, ktoré sú dostupné na našom trhu. Disponuje funkciou automatického vypnutia v režime HOT. Ohrievač disponuje prehľadnou obrazovkou, vďaka ktorej je ovládanie veľmi jednoduché. Ohrievač fliaš Lovi v bielej farbe vám ponúkne hneď 4 funkcie v troch módoch. Súčasťou balenia je aj odmerka na vodu. Príprava pokrmov pre vaše dieťatko bude hračka a vy sa môžete plne venovať svojmu bábätku. Kľúčové vlastnosti ohrievača fliaš Lovi – bielyRýchly ohrev bez ohľadu na teplotu pokrmuRovnomerné ohrievanieKompatibilný s väčšinou fľaštičiekFunkcia automatického vypnutiaPrehľadná obrazovka a jednoduché ovládanieSúčasťou balenia je odmerka na vodu4 funkcie v troch módoch – ohrev, rozmrazovanie, sterilizácia, udržiavanie teplotyOhrievač fliaš Lovi je v bielom vyhotovení 4 funkcie v troch módochModerný a multifunkčný. Taký je ohrievač fliaš Lovi. BOTTLE mode ohreje tekutinu vo fľaši či rozmrazí pokrm v skladovacom vrecku. Mlieko či príkrm pre vaše bábätko udrží teplé až po dobu 10 hodín. HOT mode zaručí rýchly ohrev jedla a sterilizáciu fliaš či príslušenstva. DINNER mode udrží pokrm v požadovanej teplote až na 3 hodiny.

Ohrievač pokrmov v detských fľašiach sa môže stať výborným pomocníkom pri pri zaistení pravidelných chodov pre deti.

Dosahuje optimálnu teplotu za krátky časový úsek, bez ohľadu na to, či bol uskladnený v chladničke alebo má izbovú teplotu. Je bezpečnou a univerzálnou ohrievačkou vhodnou do domácnosti.

Skladba a funkčnosť:

  • na rýchle a rovnomerné ohrievanie pokrmov
  • intuitívne ovládanie na prehľadnej obrazovke
  • celkom 4 funkcie v troch módoch
  • bottle mode - ohrievanie tekutín vo fľaši, rozmrazovanie pokrmov skladovaných vo vrecku
  • udrží požadovanú teplotu mlieka alebo vody až na 10 hodín
  • hot mode - rýchly ohrev pokrmu a funkcia sterilizácie fliaš s príslušenstvom
  • dinner mode - udrží požadovanú teplotu až na 3 hodiny
  • kombinovateľný s väčšinou dojčenských fliaš dostupných na trhu
  • automatické vypnutie pri absencii vody v režime hot
  • súčasť balenia odmerka na vodu

Kúpte deťom ohrievačku pokrmov vo fľaši Lovi!

Vhodné pre deti od narodenia Výška balenia: 17,4 cm

K jeho funkciám patrí okrem ohrievania aj udržiavanie teploty pokrmu, rozmrazovanie a sterilizácia parou Rýchly – ohrev pokrmu trvá okolo 2 minút (v závislosti od množstva a hustoty) Bezpečný – vypne sa automaticky v prípade nedostatku vody (v režime HOT) Intuitívny – 4 prevádzkové režimy a elektronický displej Univerzálny – vhodný pre väčšinu fliaš a nádob Skladný – s možnosťou skrátenia a skrytia kábla Režim BOTTLE udrží zvolenú teplotu vody alebo mlieka až do 10 hodín. Umožňuje tiež postupné rozmrazovanie potravín uložených v taške. Režim HOT umožňuje rýchle a rovnomerné zohrievanie potravín, sterilizáciu fliaš a príslušenstva parou. Režim DINER udržuje teplotu jedla až 3 hodiny.

LOVI Bottle Warmer, Ohrievač mlieka pre deti, Každý, kto má doma malé dieťa, dobre vie, aký je čas vzácny. Ohrievač fliaš LOVI Bottle Warmer vám pomôže mlieko ohriať raz-dva a udrží ho v optimálnej teplote. Zabudnite na pripálené mlieko a neustále státie pri sporáku, s ohrievačom fliaš táto starosť odpadne. Vlastnosti: rýchlo a rovnomerne ohrieva mlieko a jedlo udržuje teplotu mlieka/jedla automatické vypnutie pri absencii vody hodí sa pre väčšinu typov fliaš rozmrazuje jedlo

Ideálny pomocník pre ohrievanie pokrmov.. Vlastnosti:. - Dosiahnutie ideálnej teploty počas niekoľkých minút bez ohľadu na to, či bol pokrm v chladničke alebo má izbovú teplotu.. - Rýchle a rovnomerné ohriatie. Intuitívne ovládanie

Lovi Elektrický ohrievač na fľaše 4 v 1 – ohrieva, udržuje teplotu, rozmrazuje a sterilizuje parou.

Ideálny pomocník pre ohrievanie pokrmov.

Produkt LOVI Ohrievač dojčenských fliaš - biely, Doprava zadarmo patrí do skupiny produktov Zdravé fľaše od značky Lovi, nájdete ho u predajcu 4kids.sk, Pilulka.sk, Alza.sk, Benulekaren.sk, Notino.sk, Market24.sk, Feedo.sk, MojaLekáreň.sk, AndreaShop.sk, Najlekaren.eu a je navrhnutý unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Ohrievače dojčenských fliaš, je v ponuke značky Lovi, nájdete ho u predajcu 4kids.sk, Pilulka.sk, Alza.sk, Benulekaren.sk, Notino.sk, Market24.sk, Feedo.sk, MojaLekáreň.sk, AndreaShop.sk, Najlekaren.eu a je vhodný unisex.

Produkt LOVI Ohrievač dojčenských fliaš - biely, Doprava zadarmo popisuje EAN kód 5903407770512.

LOVI Ohrievač dojčenských fliaš - biely, Doprava zadarmo - parametre produktu

LOVI Ohrievač dojčenských fliaš - biely, Doprava zadarmo - história ceny a dostupnosti

LOVI Ohrievač dojčenských fliaš - biely, Doprava zadarmo - súvisiace články v blogu

Ako ušetriť elektrickú energiu?

Spotreba elektrickej energie predstavuje podstatnú nákladovú položku v rodinnom rozpočte.

LOVI Ohrievač dojčenských fliaš - biely, Doprava zadarmo - ďalšie zaujímavé produkty

LOVI Ohrievač dojčenských fliaš - biely, Doprava zadarmo - ako nakúpiť najvýhodnejšie?