L'ORÉAL PARIS True Match Make-up + Toning Sérum Set 60 ml

L'ORÉAL PARIS True Match Make-up + Toning Sérum Set 60 ml

L'ORÉAL PARIS True Match Make-up + Toning Sérum Set 60 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

L'ORÉAL PARIS True Match Make-up + Toning Sérum Set 60 ml - popis produktu

Kozmetická sada L'ORÉAL PARIS True Match Make-up + Toning Sérum Set 60 ml:Táto kozmetická súprava je určená na kvalitnú starostlivosť o pleť. LORÉAL PARIS True Match Makeup + Toning Serum Set obsahuje tónujúce sérum s krycími vlastnosťami make-upu a očné sérum. LORÉAL PARIS True Match Light 2-3 Toning sérum aj LORÉAL PARIS Revitalift Filler eye sérum obsahujú kyselinu hyalurónovú, ktorá hydratuje a omladzuje, a sú určené na všetky typy pleti. Kľúčové vlastnosti kozmetickej súpravy LORÉAL PARIS True Match Make-up + Toning Serum SetKolekcia pleťovej kozmetiky obsahuje tónujúce sérum s krycími vlastnosťami make-upu a očné sérumS kyselinou hyalurónovou, ktorá preniká hlboko do pokožky a hydratuje juMake-up LOREAL PARIS True Match Light 2-3 Toning serum predstavuje jedinečné spojenie make-upu a pleťovej starostlivostiVýsledkom starostlivosti tónujúceho séra True Match je vyživená a zjednotená pleťOčné sérum LORÉAL PARIS Revitalift Filler vypĺňa aj tie najtenšie mimické vráskyPrípravok na očné okolie obsahuje kofeín, ktorý oživuje pokožku a redukuje tmavé kruhy a vačky pod očami. S niacínamidom a vitamínom C na účinné rozjasnenie pletiPrípravky z kozmetickej súpravy LORÉAL PARIS True Match Make-up + Toning Serum Set sú vhodné na všetky typy pletiPrvé tónujúce sérum s krycími vlastnosťami make-upuUž vás nebaví rozhodovať sa medzi starostlivosťou o pleť a kvalitným make-upom? Francúzska značka LOréal prichádza s prvým produktom kombinujúcim make-up a pleťové sérum. Make-up LOREAL PARIS True Match Light 2-3 Toning sérum obsahuje 1 % hydratujúcej kyseliny hyalurónovej. Po nanesení preniká hlboko do pokožky, ktorú vyživí a na prvý pohľad zjednotí. Obsiahnuté minerálne pigmenty navyše pokožku rozjasnia a ľahko zmatnia. Stačí naniesť iba malé množstvo séra a rozotrieť končekmi prstov. Make-up LOREAL PARIS True Match Light 2-3 Toning sérum výborne kryje, pritom zachováva prirodzený vzhľad a prispieva k zdravej pleti. Očné sérum LORÉAL PARIS Revitalift Filler vypĺňa aj tie najtenšie mimické vráskyTrápia vás vrásky okolo očí a túžite po celkovom omladení vašej pleti? Vyskúšajte očné sérum LORÉAL PARIS Revitalift Filler s čistou kyselinou hyalurónovou. Pleť hĺbkovo hydratuje a vypĺňa aj tie najtenšie mimické vrásky. Pridaný kofeín oživuje pokožku a redukuje tmavé kruhy a vačky pod očami. Očné sérum LORÉAL PARIS Revitalift Filler obsahuje niacínamid a vitamín C, ktoré účinne rozjasňujú pleť.

Produkt L'ORÉAL PARIS True Match Make-up + Toning Sérum Set 60 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kozmetické sady, je v ponuke značky L'Oréal Paris v ponuke e-shopu Alza.sk.

L'ORÉAL PARIS True Match Make-up + Toning Sérum Set 60 ml - parametre produktu

L'ORÉAL PARIS True Match Make-up + Toning Sérum Set 60 ml - história ceny a dostupnosti

L'ORÉAL PARIS True Match Make-up + Toning Sérum Set 60 ml - ďalšie zaujímavé produkty

L'ORÉAL PARIS True Match Make-up + Toning Sérum Set 60 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?