LODOS Mlynček na čierne korenie BOB TOWER 18cm tmavý

LODOS Mlynček na čierne korenie BOB TOWER 18cm tmavý

LODOS Mlynček na čierne korenie BOB TOWER 18cm tmavý

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 17,74 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LODOS Mlynček na čierne korenie BOB TOWER 18cm tmavý - popis produktu

Mlynček na korenie LODOS Mlynček na čierne korenie BOB TOWER 18cm tmavý:Pokiaľ si chcete zaobstarať do kuchyne kvalitný mechanický mlynček na korenie elegantného vzhľadu s dlhou životnosťou, vyberte si Bob Tower s výškou 18 cm od tradičnej českej firmy Lodos. Telo mlynčeka je vyrobené z bukového dreva v tmavom odtieni s lakovaním s veľkým podielom ručnej výroby. Každý kus je preto originál. Oceľový frézovaný mlecí strojček je odborne kalený, a výrobca na neho ponúka záruku 10 rokov. Vďaka nezmenenej technológii už takmer 90 rokov možno mlynček pri správnom zaobchádzaní používať aj oveľa dlhšie. Regulácia stupňa hrubosti mletia je v hornej časti a nastavuje sa pomocou regulačnej matice.Kľúčové vlastnosti mlynčeka na korenie Bob Tower 18 cm LodosMechanický mlynček na korenie Bob Tower od českého výrobcu LodosTradičná technológia oceľového frézovaného mlecieho strojčekaTelo mlynčeka z bukového dreva v tmavom odtieniRegulácia hrubosti mletia maticou v hornej časti mlynčekaVýška 18 cmZáruka 10 rokov na mlecí mechanizmus

Produkt LODOS Mlynček na čierne korenie BOB TOWER 18cm tmavý patrí do skupiny produktov Mlynčeky na korenie od značky LODOS v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt LODOS Mlynček na čierne korenie BOB TOWER 18cm tmavý označuje EAN kód 8590280022158.

LODOS Mlynček na čierne korenie BOB TOWER 18cm tmavý - parametre produktu

LODOS Mlynček na čierne korenie BOB TOWER 18cm tmavý - história ceny a dostupnosti

LODOS Mlynček na čierne korenie BOB TOWER 18cm tmavý - ďalšie zaujímavé produkty

LODOS Mlynček na čierne korenie BOB TOWER 18cm tmavý - ako nakúpiť najvýhodnejšie?