LODOS Mlynček na korenie BOB TOWER 18 cm svetlý

LODOS Mlynček na korenie BOB TOWER 18 cm svetlý

LODOS Mlynček na korenie BOB TOWER 18 cm svetlý

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LODOS Mlynček na korenie BOB TOWER 18 cm svetlý - popis produktu

Mlynček na korenie LODOS Mlynček na korenie BOB TOWER 18 cm svetlý:Pokiaľ si chcete zaobstarať do kuchyne kvalitný mechanický mlynček na korenie elegantného vzhľadu s dlhou životnosťou, vyberte si Bob Tower s výškou 18 cm od tradičnej českej firmy Lodos. Telo mlynčeka je vyrobené z bukového dreva v prírodnom odtieni s lakovaním s veľkým podielom ručnej výroby. Každý kus je preto originál. Oceľový frézovaný mlecí strojček je odborne kalený a výrobca ponúka záruku 10 rokov. Vďaka nezmenenej technológii už takmer 90 rokov možno mlynček pri správnom zaobchádzaní používať aj oveľa dlhšie. Regulácia stupňa hrubosti mletia je v hornej časti a nastavuje sa pomocou regulačnej matice.Kľúčové vlastnosti mlynčeka na korenie Bob Tower 18 cm LodosMechanický mlynček na korenie Bob Tower od tradičného českého výrobcu LodosTradičná technológia oceľového frézovaného mlecieho strojčekaTelo mlynčeka je vyrobené z bukového dreva v prírodnom odtieniRegulácia hrubosti mletia maticou v hornej časti mlynčekaVýška 18 cmZáruka 10 rokov na mlecí mechanizmus

Produkt LODOS Mlynček na korenie BOB TOWER 18 cm svetlý je možné nájsť medzi produktmi v skupine Mlynčeky na korenie od značky LODOS v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt LODOS Mlynček na korenie BOB TOWER 18 cm svetlý je označený EAN kódom 8590280022141.

LODOS Mlynček na korenie BOB TOWER 18 cm svetlý - parametre produktu

LODOS Mlynček na korenie BOB TOWER 18 cm svetlý - história ceny a dostupnosti

LODOS Mlynček na korenie BOB TOWER 18 cm svetlý - ďalšie zaujímavé produkty

LODOS Mlynček na korenie BOB TOWER 18 cm svetlý - ako nakúpiť najvýhodnejšie?