LIONELO ANETT Concrete

LIONELO ANETT Concrete

LIONELO ANETT Concrete

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LIONELO ANETT Concrete - popis produktu

Kočík LIONELO ANETT Concrete:Pokiaľ vám záleží na tom, aby ste si vy aj vaše dieťa užili spoločne strávený čas vonku čo najpohodlnejšie, bude kočík Lionelo tým najlepším prostriedkom. Tento športový kočík je možné ľahko ovládať a ponúka skvelé jazdné vlastnosti. Športové sedadlo môžete začať používať, keď bude vaše dieťa samostatne sedieť. Vďaka štyrom kolesám je pre neho typická vynikajúca stabilita a ľahká ovládateľnosť. Je navrhnutý do mesta. Kočík spĺňa nielen praktické požiadavky, ale zároveň vyniká svoím štýlovým dizajnom, ktorému dominuje sivá farba. Hlavné prednosti kočíka LIONELO ANETT Concrete Detský kočík Lionelo oceníte pri bezstarostných a príjemných prechádzkach V športovej časti môže byť dieťa umiestnené, ak už sedí samo Pre štvorkolku je typická vynikajúca stabilita a jednoduchá ovládateľnosť Je ideálny do mesta Má otočné penové kolesá, ktoré spríjemnia každodennú vychádzku Možnosť aretácie kolies uľahčí jazdu predovšetkým v nerovnom teréne Rukoväť sa dá maximálne nastaviť do výšky 110 cm Chrbtová aj nožná opierka sú nastaviteľné s možnosťou sklopenia až do úplného ľahu Päťbodový bezpečnostný pás je samozrejmosťou Športový kočík do terénu je vynikajúcou voľbou pre aktívnych rodičov, ktorí chcú vziať svoje dieťa do prírody Kočík Lionelo skrášľuje sivá farba Vlastnosti, ktoré vám prídu vhod na každodenných prechádzkach Detský kočík Lionelo zodpovedá predstavám aj náročných rodičov. Je dôkladne navrhnutý tak, aby ponúkal maximálny komfort dieťaťu, ale aj vám. Má otočné penové kolesá, ktoré umožnia plynulú a bezstarostnú vychádzku. V nerovnom teréne vám pomôže ľahká aretácia kolies. Voľný pohyb kolies si zase zvolíte pre rýchly pohyb v uličkách miest. Rukoväť sa dá maximálne nastaviť do výšky 110 cm. Kočík poskytuje rôzne nastavenia na sedenie aj ležanie, aby vyhovel potrebám dieťaťa. Chrbtová aj nožná opierka sú nastaviteľné a zároveň ich možno sklopiť do úplného ľahu. K dispozícii je päťbodový bezpečnostný pás, vďaka ktorému je dieťatko chránené. Kočík sa dodáva s nánožníkom, s držiakom na nápoj a s moskytiérou. Obsah základného balenia: rám kočíka a športová sedačka Rozmery rozloženého kočíka: 110 × 58 × 110 cm (vך×d) Rozmery zloženého kočíka: 45 × 58 × 84 cm (vך×d) Hmotnosť: 8 kg Maximálna hmotnosť dieťaťa: 22 kg Zaťaženie: 22 kg

Produkt LIONELO ANETT Concrete patrí do skupiny produktov Športové kočíky, patrí značke Lionelo, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt LIONELO ANETT Concrete označuje EAN kód 5902581656278.

LIONELO ANETT Concrete - parametre produktu

LIONELO ANETT Concrete - história ceny a dostupnosti

LIONELO ANETT Concrete - ďalšie zaujímavé produkty

LIONELO ANETT Concrete - ako nakúpiť najvýhodnejšie?