LINTEO Vlhčený toaletný papier s kyselinou mliečnou 60 ks

LINTEO Vlhčený toaletný papier s kyselinou mliečnou 60 ks - popis produktu

Vlhčený toaletný papier LINTEO Vlhčený toaletný papier (60 ks):Vlhčený toaletný papier Linteo je obohatený o výťažky z kyseliny mliečnej. Rovnako má čistiacu aj zjemňujúcu funkciu a napomáha k udržaniu správneho pH pokožky. Vlhčený toaletný papier vám poskytne maximálny pocit čistoty doma i na cestách. Papier obsahuje ideálnu kombináciu účinných prvkov vrátane kyseliny mliečnej, ktorá udržuje vyvážené Ph v intímnej oblasti. Navyše papier môžete po použití bez obáv normálne spláchnuť. Toto výhodné balenie obsahuje 60 ks čistiacich obrúskov.Kľúčové vlastnosti vlhčeného toaletného papiera LinteoJemný vlhčený toaletný papier vhodný pre domáce použitie aj na cestovanieČistí, zvlhčuje a stará sa o pokožku a napomáha k udržaniu správneho pH pokožkyObsahuje extrakt aloe vera a panthenolu, ktorý hydratuje, upokojuje pokožku a stará sa o citlivú kožuJemný a pevný materiál sa pýši rozložiteľnosťou a možnosťou spláchnutiaPapier dodáva pocit čistoty a sviežosti pre kvalitnejšiu hygienuPraktické balenie obsahuje 60 ks toaletného papieraJemný, dermatologicky testovaný a neobsahuje alkoholPoužitie:Po každom použití riadne uzavrite, skladujte v suchu a chlade, chráňte pred slnkom. Uchovávajte mimo dosahu detí.Materiál:20 % viskóza a 80 % polyester

Linteo Wet Toilet Paper, 60 ks, Detské vlhčené obrúsky pre deti, Oceníte ich na ďalekých cestách aj vo všedný uponáhľaný deň. Obrúsky na intímnu hygienu Linteo Wet Toilet Paper šetrne ošetrujú intímne partie tela, pomáhajú ich udržať v čistote a prinášajú okamžitý pocit komfortu, kedykoľvek a kdekoľvek potrebujete. Navyše majú špeciálne zloženie, ktoré rešpektuje a nenarušuje prirodzené pH pokožky intímnych partií, čo je kľúčové pre udržanie správnej a vyváženej intímnej hygieny. Vlastnosti: odstraňuje nečistoty osviežuje a vyživuje upokojuje pokožku rešpektuje prirodzenú hodnotu pH a obnovuje ju praktické balenie, ktoré môžete nosiť stále pri sebe

TOALETNÝ PAPIER . LINTEO vlhčený toaletný papier . Jemný vlhčený toaletný papier vhodný pre domáce použitie aj na cestovanie . Čistí, zvlhčuje a stará sa o pokožku a napomáha k udržaniu správneho pH pokožky .

Špeciálne navrhnutý pre dennú hygienu a starostlivosť o intímne oblasti. Vďaka obsahu kyseliny mliečnej udržiava vyvážené pH v intímnych oblastiach.

Linteo vlhčený toaletný papier s kyselinou mliečnou 60ks

Tento produkt nájdete v skupine Toaletný papier, je v ponuke značky LINTEO, vo veľkosti 60 ks v ponuke e-shopu AndreaShop.sk, Alza.sk, Eurodrogeria.sk, Drogeriashop.eu, Notino.sk, MojaLekáreň.sk a je určený unisex.

Produkt LINTEO Vlhčený toaletný papier s kyselinou mliečnou 60 ks patrí do skupiny produktov Intímna hygiena, je v ponuke značky LINTEO, veľkosť odpovedá označeniu 60 ks v ponuke e-shopu AndreaShop.sk, Alza.sk, Eurodrogeria.sk, Drogeriashop.eu, Notino.sk, MojaLekáreň.sk a je vhodný unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Vlhčené obrúsky, vyrába ho značka LINTEO, vo veľkosti 60 ks, nájdete ho v e-shope AndreaShop.sk, Alza.sk, Eurodrogeria.sk, Drogeriashop.eu, Notino.sk, MojaLekáreň.sk a je navrhnutý unisex.

Produkt LINTEO Vlhčený toaletný papier s kyselinou mliečnou 60 ks označuje EAN kód 8594158374578.

LINTEO Vlhčený toaletný papier s kyselinou mliečnou 60 ks - parametre produktu

LINTEO Vlhčený toaletný papier s kyselinou mliečnou 60 ks - história ceny a dostupnosti

LINTEO Vlhčený toaletný papier s kyselinou mliečnou 60 ks - ďalšie zaujímavé produkty

LINTEO Vlhčený toaletný papier s kyselinou mliečnou 60 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?