Linteo Toaletní papier harmanček 3-vrstvový 16 ks

Linteo Toaletní papier harmanček 3-vrstvový 16 ks

Linteo Toaletní papier harmanček 3-vrstvový 16 ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Linteo Toaletní papier harmanček 3-vrstvový 16 ks - popis produktu

Toaletný papier LINTEO Biely Harmanček (16 ks):Toaletný papier LINTEO je so svojím príjemným materiálom zárukou pohodlia. Ide o trojvrstvový papier, ktorý je pevnejší a zároveň ponúkne skutočný komfort. Ideálnou voľbou bude v prípade, že dáte prednosť parfumovanému toaletnému papieru. Vzhľad toaletného papiera LINTEO Biely Harmanček (16 ks) je doplnený ľahkým potlačou. V obrovskom XXL balíku nájdete celkom 16 ks roliek. Kľúčové prednosti toaletného papiera LINTEO Biely Harmanček (16 ks) Má potrebnú pevnosť a jemnosť, aby dokázal poskytnúť komfort Toaletný papier LINTEO Biely Harmanček (16 ks) vďaka parfumácii je príjemne voňavý Trojvrstvový papier je mäkký a veľmi odolný Ide o výrobok zo 100 % celulózy V balení toaletného papiera LINTEO nájdete 16 roliek Útržky papiera skrášľuje jemná potlač

Linteo Toaletní papier harmanček 3-vrstvový 16 ks Pamäťovo biely trojvrstvový toaletný papier balený v 16 kotúčoch s harmančekovým parfumom. Biely toaletný papier Linteo Chamomile je vyrobený zo 100 % celulózy a vďaka trom vrstvám ponúka maximálnu pevnosť a mäkkosť. Celková dĺžka tohto toaletného papiera je 20 m.

Produkt Linteo Toaletní papier harmanček 3-vrstvový 16 ks patrí do skupiny produktov Toaletný papier, je v ponuke značky LINTEO v ponuke e-shopu Pilulka.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Hygienické potreby, patrí značke LINTEO, nájdete ho u predajcu Pilulka.sk.

Produkt Linteo Toaletní papier harmanček 3-vrstvový 16 ks je označený EAN kódom 8594158373816.

Linteo Toaletní papier harmanček 3-vrstvový 16 ks - parametre produktu

Linteo Toaletní papier harmanček 3-vrstvový 16 ks - história ceny a dostupnosti

Linteo Toaletní papier harmanček 3-vrstvový 16 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Linteo Toaletní papier harmanček 3-vrstvový 16 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?