Linteo SATIN 3-vrstvový toaletný papier, biely 16 ks

Linteo SATIN 3-vrstvový toaletný papier, biely 16 ks

Linteo SATIN 3-vrstvový toaletný papier, biely 16 ks

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 5,20 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Linteo SATIN 3-vrstvový toaletný papier, biely 16 ks - popis produktu

Toaletný papier LINTEO Biely (16 ks):Toaletný papier je nepostrádateľnou súčasťou každej domácnosti. Tento jemný biely Linteo papier je balený v igelitovej fólii po 16 rolkách. Vyrobený je zo 100 % celulózy a vďaka trom vrstvám ponúka maximálnu pevnosť a jemnosť k pokožke. Toaletný papier neobsahuje žiadne parfumovanie a jeho celková dĺžka je 15 m. Kľúčové vlastnosti bieleho toaletného papiera LinteoPevný papier z buničiny Linteo bez parfumovaniaToaletný papier sa pýši tromi vrstvami materiáluHygienický pomocník je maximálne jemný k pokožke Výrobok je súčasťou produktového radu LinteoV igelitovom balení nájdete 16 ks trojvrstvového toaletného papiera LinteoNávin:15 mMateriál:100 % celulózaPočet útržkov:130 ks

Linteo SATIN 3-vrstvový toaletný papier, biely 16 ks Jemný bílý třívrstvý toaletní papír balený po 16 rolích. Toaletní papír Linteo je vyroben ze 100% celulózy, nabízí Vám pevnost a jemnost. U tohoto toaletního papíru je celková délka 15 m.

Produkt Linteo SATIN 3-vrstvový toaletný papier, biely 16 ks je možné nájsť medzi produktmi v skupine Toaletný papier, je v ponuke značky LINTEO v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Hygienické potreby, patrí značke LINTEO, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt Linteo SATIN 3-vrstvový toaletný papier, biely 16 ks má priradený EAN kód 8594158373984.

Linteo SATIN 3-vrstvový toaletný papier, biely 16 ks - parametre produktu

Linteo SATIN 3-vrstvový toaletný papier, biely 16 ks - história ceny a dostupnosti

Linteo SATIN 3-vrstvový toaletný papier, biely 16 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Linteo SATIN 3-vrstvový toaletný papier, biely 16 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?