Schmidt Ligretto Červené

Schmidt Ligretto Červené

Schmidt Ligretto Červené

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 9,77 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Schmidt Ligretto Červené - popis produktu

Ligretto červené

Bláznivé veselé karty u ktorých si hráči trénujú svoju rýchlu reakciu. Hra, v ktorej pri hre všetkých hráčov naraz, na postrehu a rýchlosti naozaj záleží. Čo najrýchlejšie by mali vyložiť karty z kôpky pred sebou smerom do stredu stola, kde sú pripravené karty rovnakej farby zoradené za sebou podľa čísel. Pri založení novej kôpky by sa malo začínať kartou číslo 1 a vzostupne pokračovať.

Po tom, čo najrýchlejší hráč vyloží svoju poslednú kartu a vyriekne 'Ligretto stať', hra končí.

Obsah balenia:

  • 160 kariet - 4 sady po 40 kartách

Zahrajte si s deťmi Postrehovú hru Ligretto!

Vhodné pre deti od 8 rokov Počet hráčov: 2-4 (s 3 baleniami až 12 hráčov) Dĺžka hry: 10 min

Kartová hra Ligretto - červené:Máte radi hry, v ktorých rozhoduje bystrosť a rýchlosť? Potom je práve Ligretto pre vás tá pravá hra, pri ktorej si užijete veľa zábavy. Jedná sa o rodinnú kartovú hru, ktorej cieľom je vyložiť doprostred stola čo najviac kariet do kôpky jednej farby podľa poradia čísel. Kľúčovým faktorom hry je rýchlosť - všetci vykladajú karty súčasne. Hra tak má neuveriteľný spád a je dôležité reagovať rýchlejšie ako vaši spoluhráči. Zbavte sa ako prvý svojich kariet a ochutnajte sladkú chuť víťazstva.Parametre a špecifikácia:Typ:Kartová hraPočet hráčov:2 - 4Doba hrania:10 minObsah balenia:160 × hracia karta (4 × súprava po 40 kartách)Odporúčaný vek:8 +

Tento produkt nájdete v skupine Spoločenské hry, patrí pod značku BLACKFIRE, Schmidt, v ponuke predajcu Alza.sk, 4kids.sk a je určený unisex.

Produkt Schmidt Ligretto Červené patrí do skupiny produktov Kartové hry, patrí pod značku BLACKFIRE, Schmidt v ponuke e-shopu Alza.sk, 4kids.sk a je určený unisex.

Produkt Schmidt Ligretto Červené má EAN kód 4001504013080.

Schmidt Ligretto Červené - parametre produktu

Schmidt Ligretto Červené - história ceny a dostupnosti

Schmidt Ligretto Červené - ďalšie zaujímavé produkty

Schmidt Ligretto Červené - ako nakúpiť najvýhodnejšie?