Liatinový pekáč s vekom 33 cm

Liatinový pekáč s vekom 33 cm

Liatinový pekáč s vekom 33 cm

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 56,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Liatinový pekáč s vekom 33 cm - popis produktu

Pekáč SFINX Oválny pekáč 6,5 l:Klasický smaltovaný pekáč výborne rozvádza teplo a šetrí tak energiu. Je vyrobený z oceľového plechu a vnútri potiahnutý silnou vrstvou smaltu.Klasický smaltovaný pekáč je generáciami preverený a stále veľmi obľúbený kus riadu, ktorý nesmie chýbať v žiadnej kuchyni. Pekáč je vyrobený z kvalitného oceľového plechu, vnútri potiahnutého obzvlášť hrubou vrstvou smaltu. Výsledkom je dlhoročná životnosť, perfektné vedenie tepla a zdravotná neškodnosť. Oválny pekáč s objemom 6,5 litra ocenia najmä početnejšie rodiny. Súčasťou je aj praktická pokrievka.Kľúčové vlastnostiTradičný smaltovaný pekáčZ oceľového plechu 2 mm hrubéhoVnútri hrubá vrstva smaltuSkvele vedie teplo a šetrí energiuZdravotná neškodnosťPokrievka je súčasťouObjem:6,5 lRozmery:32 × 24 cm 

Liatinový pekáč so smaltovým povrchom a s pokrievkou sa stane skvelým pomocníkom pri pečení a príprave pokrmov. Vďaka kvalitnému, nepriľnavému povrchu môžete použiť len minimálne množstvo tuku. Výborne vedie teplo - ponúka ekonomické varenie. Vhodný na všetky typy tepelných spotrebičov vrátane indukcie, aj do rúry. Pri manipulácii odporúčame použiť kuchynské chňapky. Riad je potrebné po umytí dobre osušiť a uchovať v suchu.

 

Materiál: 2 mm plech sa smaltovou povrchovou úpravou ('česká liatina')

Objem: 6,5 l

Rozmery: 33 (s ušami 40) x 25 x 10,5 cm (s pokrievkou 14 cm)

Produkt Liatinový pekáč s vekom 33 cm označuje EAN kód 8590191148688.

Liatinový pekáč s vekom 33 cm - parametre produktu

Liatinový pekáč s vekom 33 cm - história ceny a dostupnosti

Liatinový pekáč s vekom 33 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Liatinový pekáč s vekom 33 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?